Victoria’04 wint Vlaardingse derby van CWO

0
264
CWO-Vic 1-2 feestje

Onder gure weersomstandigheden diende de Vlaardingse derby te worden gespeeld. Victoria’04 was stevig van plan de wrange smaak van de verloren wedstrijden van de laatste weken weg te werken en slaagde daarin enigszins verrassend.

CWO bleek zich vergist te hebben in de wilskracht van de tegenstander, want Victoria’04 zocht vanaf de aftrap waar mogelijk de aanval. De thuisclub liep zich telkens vast in de gesloten achterhoede van Victoria’04, dat nauwelijks kansen weg gaf. Het spel golfde over en weer, waardoor een boeiend duel ontstond. Na 25 minuten spelen opende Lars de Visser namens de bezoekers op fraaie wijze de score middels een snoeihard ingeschoten volley: 0-1.

Kort hierna kwam CWO terug tot 1-1 daarbij optimaal profiterend van een spaarzaam misverstand in de laatste linie van Victoria’04. Kort voor de rust zette Victoria’04 een vloeiend lopende aanval op over de rechterflank. Remco van der Laan haalde de achterlijn om vervolgens Roy Meerten een niet te missen kans te bieden: 1-2. CWO kwam goed weg, toen een hard schot van Bart van der Hoeven via de onderkant van de lat niet tot de derde treffer van Victoria’04 leidde.

In de tweede helft ontwikkelde zich in eerste instantie hetzelfde spelbeeld: twee hardwerkende ploegen, die keer op keer de aanval zochten. Victoria’04 kwam in een zetel te zitten, toen Regilio Ramsubagh na tien minuten spelen op de solotoer ging, zijn tegenstander wist uit te kappen en enigszins verrassend Victoria’04 op1-3 zette. CWO nam vervolgens het initiatief in de wedstrijd over en bleef jagen op doelpunten, die echter niet gescoord werden. Een keihard werkend en stug verdedigend Victoria’04 wist soms met enig fortuin de fraaie overwinning over de streep te tillen.

Klik op sc Victoria’04 voor de laatste artikelen over de club.
Klik op sc Victoria’04 voor meer informatie over de club.