Renovatie Pannabak bij V.V. Nieuwenhoorn

0
87

De Pannabak bij V.V. Nieuwenhoorn wordt zoveel gebruikt, dat het kunstgras helemaal versleten was. In de zomerstop is de bak van een nieuw kunstgrasveld voorzien zodat de jeugd weer vol aan de bak kan! Nieuwenhoorn plaatste onderstaand bericht op de website.

swapphone 1

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is de veel gebruikte pannabak van een nieuwe kunstgrasmat voorzien. De kunstgrasmat van de pannabak was, vooral door het intensieve gebruik, al geruime tijd aan vervanging toe. Door de hoge kosten heeft vervanging van de mat helaas (te) lang op zich laten wachten. Door bemiddeling van de sponsorcommissie is recentelijk “Kunstgrasdepot” bereid gevonden om vrijwel de volledige renovatie in de vorm sponsoring uit te voeren. Een aanvullend deel kon worden bekostigd uit de opbrengst van de Grote Club Actie. Naast het vervangen van de grasmat is tevens de boarding van de pannabak van een nieuwe look voorzien. Met dank aan “Kunstgrasdepot” kan de jeugd bij onze club dus weer volop ballen in de gerenoveerde pannabak.

Heeft u ook belangstelling voor kunstgras in de tuin, op het balkon of dakterras, neem dan contact op via info@kunstgrasdepot.eu of bezoek de website www.kunstgrasdepot.nl

Bron: V.V. Nieuwenhoorn

Meer informatie over Nieuwenhoorn? Klik hier.
Klik hier voor andere artikelen over Nieuwenhoorn.