RKSV Halsteren

Bij RKSV Halsteren staat Robin Hansler links centraal achterin. Hij begon hier op zijn vijfde met voetballen en vertrok voor een paar jaartjes naar de jeugd van FC Bergen om in de JO-15 terug te keren. Bij Halsteren mocht Hansler vanaf zijn 17e tot zijn 26eonderdeel uit maken van de zondag 1. Daarna vertrok hij naar MOC’17 tot vorig jaar, want sinds dit seizoen is Hansler weer terug op het oude nest.

Hansler is met zijn 30 jaar een ervaren voetballer, maar heeft nog altijd grote ambities met het team. “Ik wil sowieso een periode pakken en hopelijk kunnen we uitkijken naar een kampioenschap. Ik ga vol voor de eerste plek met het team. Niks meer en niks minder.”

Afgelopen weekend werd er tegen Seolto een goede weg ingeslagen richting het kampioenschap. “Aan het begin van de wedstrijd waren wij erg sterk en speelden wij het goed uit, waardoor wij in de tweede en negende minuut al op een 2-0 voorsprong kwamen. Voor de rest hebben we de wedstrijd gedomineerd en hebben we achterin niks weggegeven. We hebben flink wat kansen gecreëerd waardoor we op een einduitslag kwamen van 5-0. Stijn Barendse stond heel de wedstrijd zijn mannetje achterin en gaf twee goede assisten, waardoor we vroeg op een 2-0 voorsprong kwamen. Daarom was hij in mijn ogen de man of the match.”

Aankomende zaterdag staat er een derby op het programma, want RKSV Halsteren mag op bezoek komen bij Tholense Boys. “Het wordt een spannende pot, want de nummer één en nummer twee spelen tegen elkaar in een derby. Voor velen is Kees de Rooij een bekende, waardoor we nog liever willen winnen. Ik denk dat het een gelijkwaardige wedstrijd word, waarin beide teams fel zijn en weinig weg willen geven. Toch denk ik dat wij de wedstrijd nipt zullen winnen met 1-2, gezien de vele kansen die we altijd creëren.”

Om 15:00 zal de wedstrijd tussen RKSV Halsteren en Tholense Boys op sportpark de Bent plaatsvinden. Scheidsrechter van dienst is J.L. de Vos die samen met zijn assistenten de wedstrijd in goede banen gaat leiden.