Brian van de Goor (25) linksback van The White Boys begon op 4 jarige leeftijd al met voetballen. Na een kort avontuurtje bij SV Capelle is hij nu weer terug op het oude nest.

De linksback was er vroeg bij waardoor hij ook al op zijn 16de zijn debuut mocht maken voor het eerste elftal van The White Boys. “Mijn debuut maakte ik thuis onder trainer Ad van der Wiel tegen Dussense Boys. Ik was nog vrij jong, maar mocht mijn debuut bekronen met een doelpunt en dat geeft wel veel vertrouwen”.

Na zijn debuutjaar bij The White Boys koos Brian voor een avontuur bij SV.Capelle. “Ik heb vanaf mijn 17de tot mijn 24ste bij SV.Capelle gespeeld en maakte altijd onderdeel uit van de selectie. Sinds dit jaar ben ik weer terug op het oude nest”.

Brian was 7 jaar afwezig bij The White Boys, is sinds dit seizoen weer terug bij de club waar hij zo van houdt. “Ik ga komend jaar genieten van de tijd die komen gaat en dat kan je niet beter doen dan met de club waar je hart altijd gelegen heeft”.

Het eerste elftal van The White Boys zit in een goede flow, want eerdere wedstrijden in de voorbereiding werden ruim gewonnen. “Het team zit er lekker in, zo werd voor het eerst in de historie van de club de Waalwijk Cup binnen gehaald. Daarnaast zijn wij ook door in de beker omdat wij afgelopen wedstrijd met 5-1 wisten te winnen van Ziggo 1”.

Helaas moest Brian deze wedstrijd overslaan vanwege een longontsteking.
“Ik heb gehoord dat er een jongen van JO19 een aardige indruk maakte tijdens de wedstrijd en dat is altijd mooi om te horen. Vooral omdat The White Boys graag jeugd laat doorstromen naar het eerste elftal.”

Door de ruime overwinningen in de beker en de oefenpotjes liggen de ambities dit seizoen hoog. “Omdat wij alles met grote cijfers hebben gewonnen zullen alle ogen op ons gericht zijn. Ik hoop dat dit terecht is en dat wij de juiste weg zijn ingeslagen richting het kampioenschap.”

Aankomende zondag begint de competitie voor The White Boys tegen SSW. Brian schat de kans op een overwinning hoog in. “SSW heeft afgelopen wedstrijd met 5-2 verloren, dus die zullen nog wel in een dip zitten. Daarnaast loopt er ontzettend veel kwaliteit rond in ons elftal, waardoor wij pas tevreden mogen zijn als er gewoon gewonnen wordt en het kampioenschap binnen wordt gehaald dit seizoen.”