Raymon Kuipers en v.v. Rhoon uit elkaar

0
150
Raymon Kuijpers Rhoon
©VoetbalRotterdam

Aan het einde van het seizoen 2023-2024 scheiden de wegen van hoofdtrainer Raymon Kuipers (41) en de voetbalvereniging Rhoon zo heeft hij het bestuur en technische staf laten weten. Vanwege de drukte in zijn privé omstandigheden moet hij deze stap helaas nemen.

Raymon vindt het zelf ook ontzettend jammer en heel moeilijk omdat hij het onwijs naar zijn zin heeft bij de club met daarbij ook een geweldige staf en spelersgroep. Maar hij heeft ook 3 voetballende kinderen en wil volgend seizoen niks missen van zijn zoontje Noah Xavi die bij ADO Den Haag gaat spelen. Met nog 2 andere voetballende jongens zal het dus heel druk worden thuis en danweet Raymon niet of hij zich altijd voor 100% kan focussen op het hoofdtrainer schap – en dat moet wel.

Raymon is in zijn eerste jaar bij v.v. Rhoon tot aan de winterstop succesvol geweest en heeft met zijn team, waarin een mengeling van ervaren oudere en talentvolle jonge spelers, goede vooruitgang geboekt. Een tweede plaats in de competitie en overwinteren in de districtsbeker en de BetCity Cup zijn aansprekende resultaten, want zo is de selectie nog altijd op drie fronten actief.

“De komende maanden is er nog genoeg om voor te spelen met elkaar. Ik zal er dan ook alles aan doen om er samen met jullie en de staf een heel mooi en hopelijk onvergetelijk jaar van te maken” zo eindigt Raymon zijn bericht aan spelers, staf en bestuur en daar wensen wij hem natuurlijk alle succes bij met nog veel speelplezier met elkaar het komend halfjaar.

Voetbalvereniging Rhoon vindt het jammer dat er al na één seizoen een einde komt aan de plezierige samenwerking met Raymon, maar heeft met deze onverwachte wending wél de gelegenheid om tijdig op zoek te gaan naar een nieuwe trainer voor het volgend seizoen.

Klik op vv Rhoon voor de laatste artikelen over de club.
Klik op vv Rhoon voor meer informatie over de club.