DVV ’09 verwelkomt Harry Akkermans als nieuwe hoofdtrainer

0
225
Harry Akkermans DVV'09

Het nieuwe jaar begint goed op de club uit Dirksland; DVV ’09 is verheugd de aanstelling van Harry Akkermans als de nieuwe hoofdtrainer vanaf seizoen 2024-2025 aan te kondigen. Hij is al ruim 20 jaar trainer van achtereenvolgens VVOR, Zwaluwen Vlaardingen, Sportclub Feyenoord, FC Prinsenland, FC Oudewater en vv Naaldwijk.

Reacties

Johnny Breur, bestuurslid senioren licht de keuze voor Akkermans toe: “We hebben sinds begin december een procedure met verschillende kandidaten doorlopen en van daaruit is keuze op Harry gevallen. Met zijn manier van trainen, wedstrijdbesprekingen en videoanalyses brengt hij DVV ’09 een stuk professionaliteit dat naadloos aansluit op het tijdperk Kleijn en Wildschut”.

Ook Akkermans zelf is enthousiast, “ik hou er van om als trainer actief te zijn bij een vereniging die diep geworteld is in de gemeenschap. DVV ’09 is een ambitieuze en groeiende vereniging, en heeft daarnaast een leuke spelersgroep”.

Looptijd en huidige stand

DVV ’09 en Harry Akkermans zijn een overeenkomst aangegaan met een looptijd van twee seizoenen. De ploeg uit Dirksland staat momenteel negende in de 3e klasse B. Na de winterstop staat er een belangrijke wedstrijd op het programma tegen V.V. Klundert, die momenteel met drie punten meer de zesde plaats bezetten.

Klik op DVV’09 voor de laatste artikelen over de club.
Klik op DVV’09 voor meer informatie over de club.