R.W.B. speelt na 5 maanden weer eens een wedstrijd.

0
181

Zowel RWB-1 als RWB-2 speelden zondag 16 augustus voor de eerste keer na 5 maanden weer eens een wedstrijd. Beide oefenden in de warmte van deze zomer tegen Vlijmense Boys.

HappyPoint_desinfectie

RWB-1 opende de score door een goede goal van Kevin Remie maar kreeg nog voor rust drie te gemakkelijk weggegeven doelpunten tegen. Na de rust wisselde RWB zes spelers en wist de stand naar 3-3 te brengen. De 2-3 was een goal van Alex Huijps na een assist van Micky van Boxtel en de gelijkmaker kwam uit een corner van Bob Janssen die door Ronald Possemis prima werd ingekopt. RWB-2 wist de eerste wedstrijd na 5 maanden af te sluiten met een 1-2 overwinning.

De volgende wedstrijd in de voorbereiding op de poulefase van de beker speelt RWB-1 donderdag 20 augustus om 20.30 uur thuis op De Gaard tegen DESK. RWB-2 speelt de volgende oefenwedstrijd zaterdag 22 augustus om 16.00 uur thuis tegen het Duitse SVV Muhlhaussen-2.