RWB Waalwijk vindt in Tiny Sulsters een ervaren trainer voor RWB JO19

Tiny Sulsters kan het niet laten, na een jaar genoten te hebben van een sabbatical gaat hij dit seizoen aan de slag als trainer van RWB JO19. Daarmee is de inmiddels 61 jarige Tiny Sulsters enigszins te vergelijken met Dick Advocaat, ook zo´n liefhebber van het trainersvak die het maar niet kan laten.

HappyPoint_desinfectie

Voor RWB is Tiny Sulsters zeker geen onbekende, eerder trainde Tiny 4 jaar lang RWB-2. De roets van Tiny liggen bij buurtvereniging DESK waar hij jarenlang in het eerste elftal speelde en ook de eerste stappen in het trainersvak zette. Inmiddels is de kennismakingsbijeenkomst met de spelers van RWB JO19 achter de rug en heeft Tiny er de eerste training op zitten. RWB JO19 komt met een jong team dit seizoen uit in de Hoofdklasse-B. Doel dit seizoen is om zich te handhaven in de Hoofdklasse en er voor te zorgen dat de spelers zich verder ontwikkelen waarbij het voor het algemeen belang van de spelers en RWB belangrijk is dat ze na het komende jaar(en) aan kunnen sluiten bij de selectie van RWB-1 en 2. Voor het goed functioneren van het team is een goede leider die alle zaken regelt rondom het team van groot belang. Voor RWB JO19 gaat  Alex Jongerden dit seizoen deze rol vervullen. Alex Jongerden komt uit een heel andere teamsport als het voetbal. In het verleden was hij honkballer bij de Waalwijkse Kickers en zette zich daar ook in als trainer. Doordat zijn twee zoontjes Justin en Danny beide bij RWB voetballen werd hij besmet met het voetbalvirus. Vorig seizoen was Alex al leider van RWB JO15-2, en dit seizoen gaat hij zich inzetten voor RWB JO19. Om het begeleidingsteam compleet te maken zou het mooi zijn als er een vaste grensrechter toegevoegd zou kunnen worden. De TC van RWB is nog op zoek naar een kandidaat die deze rol zou willen vervullen. Heb je interesse?, laat dit dan weten aan een van de leden van de TC of aan Alex Jongerden.

Voordat door RWB JO19 gestart wordt aan de competitie speelt het op 22 augustus om 16.00 uur thuis een vriendschappelijke wedstrijd tegen Were Di om vervolgens op 29 augustus om 14.45 thuis op De Gaard voor de poulefase van de beker te starten tegen VOAB. Daarna volgen nog twee uitwedstrijden voor de poulefase van de beter t.w. 5 september tegen het altijd lastige WSC en op 12 september tegen Emplina.

Klik hier voor meer informatie over RWB Waalwijk
Voor meer artikelen van RWB Waalwijk klik hier

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.