GVV 63 dames 1 speelt haar eerste oefenwedstrijd

0
248

Afgelopen weekend stond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen ‘20/21 voor de dames van GVV 63 op het programma!

Met de teruggekeerde Jitte en Nathalie én niet één maar twee nieuwe aanwinsten (zie foto), Mariska en Wendy, beide overgenomen van WNC, begonnen we vandaag vol goede moed aan deze oefenpot tegen Everstein. Everstein is een geduchte tegenstander te noemen, die dit seizoen uit zal komen in de vierde klasse! Een pittige kluif dus!

HappyPoint_desinfectie

Op een warm gebakken kunstgrasveld in de volle zon vond om 11:45 de aftrap plaats. Vanaf de eerste minuut merkten we dat we op een hoog tempo deze wedstrijd moesten gaan spelen. Dit hadden we aardig onder controle waardoor we uiteindelijk de betere ploeg waren in de eerste helft. Met meerdere kansen van onze voorhoede was het uiteindelijk Lindsey die na een mooie steekpass van newbie Mariska de bal in het doel wist te krijgen. Met een 0-1 stand gingen we dan ook de rust in.

De tweede helft ging wat meer op en neer, met kansen voor beide partijen. Ook de hitte speelde een grote rol, het kunstgras leek per minuut een graad te stijgen en onze voeten stierven langzaam af van de hitte Maar de wedstrijd vorderde en we bleven vechten en gingen vol voor iedere bal. Uiteindelijk deed een afstandsschot van Everstein ons de das om en viel de bal achter onze keepster Kelly v O in het doel.

Na 90 minuten keihard bikkelen en strijden stapten we met een gelijkspel het bloedhete veld af We mogen onwijs trots zijn op dit punt tegen een vierdeklasser en vooral op de manier hoe we gewerkt en gevoetbald hebben vandaag. Kortom, dit was een uitstekende generale voor het aankomende seizoen en we zullen deze lijn zeker door moeten trekken om dit seizoen voor het kampioenschap te gaan