Nivard van Hekezen wil mooie herinneringen maken als trainer bij GSC/ODS 3

0
379
GSC/ODS-Nivard van Hezeken

Nivard van Hekezen is al van jongs af aan bezig met de bal. Hij begon al op zijn vierde bij DFC, maar stopte daar op zijn achttiende. Op zijn Eenentwintigste werd Hezeken gevraagd door zijn vriendengroep om in hun vriendenteam GSC/ODS 3 te komen spelen. Dit zag hij niet zitten, maar wel werd hij trainer van dit team.

Carrièreverloop als speler
De tweeëntwintigjarige Nivard van Hekezen is van jongs af aan al bezig met de bal. Op zijn vierde begon hij al met voetballen bij DFC. Hier voetbalde hij tot zijn achttiende. Momenteel voetbalt hij enkel nog af en toe met zijn vrienden, maar niet in verenigingsverband.

Trainer bij GSC/ODS
Toen van Hekezen 21 jaar oud werd richtte zijn vriendengroep een team op. Hij werd gevraagd om hier te komen spelen, maar dit zag hij door zijn lange stop met voetbal niet zitten. Wel zag hij een rol als trainer zitten, vandaar dat hij momenteel actief is als trainer van het vriendenteam GSC/ODS 3.

“In mijn jeugd heb ik vaak tegen GSC/ODS gespeeld. Zo heb ik weleens een kampioenswedstrijd tegen ze verloren, al denk ik daar liever niet aan terug. Door de vele wedstrijden die ik tegen de club heb gespeeld wist ik goed wat ze te bieden hebben. Ik hoop mooie herinneringen te gaan maken bij de clubs, om zo die verloren kampioenswedstrijd te kunnen vergeten.”

Huidige seizoen
Het huidige seizoen verloopt wisselvallig voor de ploeg van Nivard. Zo zitten er wedstrijden bij waarin de ploeg fantastisch speelt en kans na kans creëert, terwijl er ook wedstrijden zijn waarin het niveau een stuk minder is. “In deze wedstrijden geven we de winst vaak weg in de tweede helft, wat erg balen is. Gelukkig hebben we de laatste weken de stijgende lijn weer te pakken.”

Ambities
Voor volgend seizoen hoopt Nivard meer wedstrijden te zien met goed en aantrekkelijk voetbal. Ook hoopt hij dat de sfeer binnen de ploeg goed blijft. “Als we dit allemaal kunnen opbrengen, ben ik ervan overtuigd dat we volgend seizoen een prachtig seizoen tegemoet gaan!
Naast dit sportieve gedeelte hoopt Hekezen van OGC/ODS een nog leukere en warmere club maken dan het al is. Ook wil hij ervoor zorgen dat iedereen zich er prettig blijft voelen en plezier houdt in het spelletje.

Klik hier voor meer informatie over GSC/ODS
Klik hier voor meer artikelen van GSC/ODS