Nadir Haddad, nu nog assistent trainer bij Oranje Wit O15-1, zet zijn trainerscarrière voort in België

0
867
oranje-wit

Nadir Haddad, een getalenteerde 25-jarige trainer, is momenteel werkzaam als assistent-trainer bij Oranje Wit O15-1. Hij heeft een indrukwekkende voetbalcarrière achter de rug, waarbij hij bij verschillende clubs heeft gespeeld voordat hij de overstap maakte naar het trainerschap.

Op jonge leeftijd begon Haddad zijn voetbalavontuur bij ZBC’97 en speelde hij vervolgens voor DFC en VVGZ. Hij doorliep de jeugdselectieteams en speelde ook in het eerste elftal van VVGZ. Sinds 2018 speelt hij bij ZBC’97 1. Naast zijn spelerscarrière begon Haddad op 13-jarige leeftijd al met het geven van training aan de F-pupillen van VVGZ. Hij heeft ook verschillende jeugdteams getraind bij VVGZ en ZBC’97.

Gevraagd naar zijn motivatie om trainer te worden, legt Haddad uit: “Ik begon al op jonge leeftijd met training geven en het beviel me erg goed. Het samenwerken met Ashwin Van Den Heuvel was een succes, waardoor we besloten om samen de O15-1 en O17-1 van Oranje Wit te trainen. We hebben ook ervaring opgedaan bij ZBC’97 en zijn nu klaar voor een nieuwe uitdaging.”

Over zijn komst naar Oranje Wit zegt Haddad: “Ik ben bij de club gekomen via een sollicitatieprocedure. Na vier seizoenen heb je wel een band met de club opgebouwd en ken je de club goed.”

Met betrekking tot zijn doelen met de club geeft Haddad aan dat dit zijn laatste seizoen bij Oranje Wit zal zijn. Het huidige seizoen is echter niet zonder uitdagingen. Met nog twee wedstrijden te spelen staat het team momenteel op een degradatieplek in divisie 6.

Blikkend naar de toekomst kondigt Haddad aan dat hij samen met Ashwin Van Den Heuvel de uitdaging in België aangaat. Ze zullen vertrekken naar Hoogstraten en daar verantwoordelijk worden voor de U16. Dit biedt hen een nieuwe kans om hun trainersvaardigheden verder te ontwikkelen.

Voor meer artikelen over SV Oranje Wit klik hier.
Voor meer informatie over SV Oranje Wit klik hier.