Arne Slot blijft tóch trainer van Feyenoord

0
350
Feyenoord Logo

Journalist Martijn Krabbendam meldt dat Arne Slot ook aankomend seizoen trainer is van Feyenoord. Niet veel later komt ook het Algemeen Dagblad met de bevestiging.

”Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij”, vertelt Slot in gesprek met het Algemeen Dagblad. ”Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord.”

Arne Slot’s toekomst stond gisteren centraal in een gesprek tussen algemeen directeur Dennis te Kloese en zaakwaarnemer Rafaela Pimenta. Volgens De Telegraaf eist Feyenoord een aanzienlijke som van bijna twintig miljoen euro van Tottenham Hotspur.

“In tegenstelling tot vroeger, beseft Tottenham Hotspur al dagenlang dat Feyenoord geen gemakkelijk winkel is”, zo schrijft sportjournalist Marcel van der Kraan. De Engelse club heeft eerder al ervaren dat het niet eenvoudig is om Te Kloese aan te trekken en nu zien ze ook dat de Rotterdammers vasthouden aan een aanzienlijke afkoopsom.

Volgens de krant gold de afkoopsom van bijna twintig miljoen euro niet alleen voor Slot, maar ook voor zijn assistenten Marino Pusic en Sipke Hulshoff, evenals performance-coach Ruben Peeters. Het gesprek op woensdagmiddag duurde maar liefst vijf uur, omdat de situatie behoorlijk complex is geworden. Feyenoord bleef benadrukken dat ze Slot graag wilden behouden en bereid waren om hem de bestbetaalde trainer in de geschiedenis van de club te maken.

Bron: Martijn Krabbendam

Klik op Eredivisie voor meer artikelen over de Eredivisie.
Klik op Eredivisie voor meer informatie over de Eredivisie.