Nacompetitie voor v.v. Vierpolders!

0
116

In de laatste reguliere thuiswedstrijd van dit seizoen wist v.v. Vierpolders zich gemakkelijk te plaatsen voor nacompetitie voetbal. Dat allemaal in de race om een promotieplaats naar de derde klasse. Vierpolders walste deze middag over tegenstander en rode lantaarndrager Simonshaven heen.

De gasten waren niet bij machte om het de thuisploeg ook maar enigszins moeilijk te maken. De blauwzwarte brigade van oefenmeester Bestebreur hoefde, en ging ook niet tot het uiterste deze middag en liep in een uiterst sportieve wedstrijd uit naar een 10- 0 overwinning. De goed leidende scheidsrechter Smedinga hield de kaarten op zak in deze wedstrijd.

Al na twintig minuten reguliere speeltijd waren de kaarten al geschud en de match beslist. Douwe Zijlstra opende deze zaterdagmiddag de uiteindelijke monsterscore waarna Jesper Lakerveld (2x) en Maikel Straatman er voor zorgden dat er al snel van enige spanning geen sprake meer was. Sven Hokke en nogmaals Zijlstra zorgden voor een 6 – 0 ruststand.

Na rust leek het er even op dat v.v. Vierpolders het allemaal wel goed vond maar tussen de 70e en 85e minuut werd het Simonshavense doel nog vier keer gevonden: Shean Booister, Douwe Zijlstra (zijn derde vandaag), Patrick Scheerhoorn en Ricardo Nijsen die de tien op het bord mocht bijschrijven. Vermeldenswaardig nog was dat Scheerhoorn wegens het behalen van de nacompetitie zijn weelderige haardos ter plaatse bij aanvoerder Lakerveld kon inleveren na de wedstrijd.

Zaterdag 26 mei staat de uitwedstrijd tegen Zwartewaal nog op het programma. Aanvang van deze “Brielse” derby, en laatste ronde van dit seizoen, is 14:30 uur aan de Sluisweg te Zwartewaal.

Op zaterdag 2 juni start voor Vierpolders de nacompetitie met een thuiswedstrijd waarvan de tegenstander nog niet bekend is. Inzet: een entreebewijs voor de derde klasse.