Max Beja Vilhena maakt de overstap van vv Zwaluwen naar FC IJsselmonde

0
486
max-deja-vilhena-fc-ijsselmonde

Max Beja Vilhena, een talentvolle 20-jarige speler, verlaat Zwaluwen 2 in de 1e klasse reserve en voegt zich bij FC IJsselmonde 1 in de 3e klasse. Vilhena, die zowel als rechts- en linksback kan spelen, ziet deze overstap als een belangrijke stap in zijn voetbalcarrière.

Vilhena heeft zijn voetbalreis gestart bij Kethel Spaland, waarna hij speelde voor Rotterdam United, Vitesse Delft en uiteindelijk bij Zwaluwen belandde. Op 6-jarige leeftijd begon hij met voetballen, maar heeft nog geen officieel debuut gemaakt in het eerste elftal van zijn voormalige clubs.

Gevraagd naar de belangrijkste reden voor zijn overstap, legt Vilhena uit: “De belangrijkste reden dat ik deze overstap heb gemaakt is dat ik de kans krijg om bij een eerste team te spelen. Daar kan ik leren van ervaren spelers.”

Terugkijkend op zijn periode bij Zwaluwen, blikt Vilhena positief terug: “Het was een heel mooi en leerzaam seizoen. Ik heb veel geleerd en we hebben het ver geschopt in de beker, iets wat mij nog nooit eerder is overkomen. Ik ben vaak gevallen, maar gelukkig ook vaker opgestaan.”

Bij zijn nieuwe club FC IJsselmonde heeft Vilhena verschillende doelen voor ogen: “Ten eerste wil ik graag een vaste basisplek veroveren. Daarnaast is het mijn ambitie om met het team van de 3e klasse naar de 2e klasse te promoveren.”

In een korte vooruitblik op het komende seizoen hoopt Vilhena op een mooi seizoen met tal van kansen om zichzelf te laten zien.

Hoewel hij uitkijkt naar zijn nieuwe uitdaging, zal Vilhena vooral zijn teamgenoten missen, de sfeer en de band die ze in slechts een jaar tijd hebben opgebouwd, evenals de supporters aan de zijlijn en natuurlijk de staf.

Met zijn overstap naar FC IJsselmonde 1 krijgt Max Beja Vilhena de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en zijn talent te tonen op een nieuw niveau. We wensen hem veel succes en plezier bij zijn nieuwe club!

Klik op VoetbalJournaal voor de laatste artikelen.
Klik op FC IJsselmonde voor meer informatie over de club.