Inge Peeters nieuwe aanwinst van Bristol Team

0
177

Inge Peeters (26) is de tweede aanwinst die bij Bristol Team erin is gerold. Een opvallende naam die Vr1 sterker maakt. Zoals bekend gemaakt liggen alle competitie zaal/veld tot 5 februari stil. Net als alle andere speelster van Bristol kijkt Inge uit naar de hervatting.

Happy-point

Inge Peeters is 26 jaar en ben bij Bristol gekomen, omdat ik een keertje gevraagd werd door Corina Luiks om mee te doen doordat er te weinig speelsters waren. Ik ken Corina omdat wij samen bij Smerdiek hebben gespeeld. Ik heb in het verleden dus gespeeld bij SV Sprundel en Smerdiek en speel nu zelf bij DSE. Ik wist niet zoveel van het Bristel Team Roosendaal, ik weet dat ze al geruime tijd uitkomen op het zaalvoetbal gebeid en wel eens meedoen met toernooien. Daar zijn we ze met Sprundel ook een keer tegengekomen.

Het team op zichzelf is leuk, er worden leuke dingen rondom georganiseerd. De wedstrijden die ik heb meegedaan waren erg leuk, intensief, maar ik kon me goed aanpassen aan het niveau. En natuurlijk allemaal gewonnen. Hetgeen wat echt anders is bij het veldvoetbal is dat je daar meer rust hebt. In de zaal is het korter, maar intensiever dat viel me wel op. Net als bij Alissa den Haan waren dat vooral de punten die me direct opvielen. Omdat ik erin ben gerold heb ik eigenlijk geen verwachting of doelstelling als je kijkt naar prestatie. Het is vooral leuk om te zaalvoetballen en plezier te hebben en in teamverband goed met elkaar om te gaan dat is dan ook mijn persoonlijke doelstelling.

De eventuele promotie waarvan ze vorig seizoen dicht tegen aan zaten heb ik eerlijk gezegd niet echt meegekregen. Ik vind het belangrijk dat speelsters doen wat ze leuk vinden en dat ze lekker in hun vel zitten. Plezier maken en genieten van voetballen of bewegen kan zeker bij zaalvoetbal, maar laten we maar gaan zorgen dat we snel weer aan de bak kunnen. Want heb wel weer zin om de goede prestatie, en eerste plek vast te houden met Bristol Vr 1.

Klik hier voor meer informatie over Bristol Team
Voor meer artikelen van Bristol Team klik hier