In gesprek met VV De Meeuwen 4 

Vandaag spreken wij met VV De Meeuwen 4, ook wel bekend als de Boasjes. Een super gezellig vriendenteam voor jong en oud met mooie doelen zoals het bouwen van de hoogste toren bierkratten op de jaarlijkse Meeuwen Bazaar. 

Introductie
VV De Meeuwen 4 is actief in de vijfde reserve klasse van het zaterdagvoetbal. “Na opheffing van ons vijfde elftal zijn alle spelers bij elkaar gevoegd om zoals De Meeuwen 4 verder te gaan. Onze thuisbasis is natuurlijk sportpark D’n Hooghe Hilt te Zoutelande.”

De Meeuwen 4 is een team met spelers van jong en oud bij elkaar. “Heel divers dus! Veel spelers hebben al samen gespeeld in de jeugd of in senioren elftallen. De samenstelling zoals het vierde nu is, is toch al heel wat anders als we kijken naar bijvoorbeeld twee jaar terug. We hopen nu wel te bouwen aan een wat vastere kern waar we de komende jaren mee vooruit kunnen!”

Mooiste wedstrijd
De mooiste wedstrijd van de ploeg is recentelijk gespeeld. “Eind oktober uit bij SVOD’22 4! Zelden komt het voor dat er zoveel inzet en wil om te winnen was als bij deze pot. Een tegenstander die een paar kwalitatief erg goede spelers heeft en een scheidsrechter die elke bal tegen je fluit, voelt als vechten tegen het onmogelijke. Echter is de bal rond en kan het kwartje twee kanten op vallen en kregen wij vlak voor tijd een pingel tegen bij een 1-1 stand. Pingel ging hoog over en uit de tegenaanval scoren wij op z’n Duits de 1-2! Gejatte overwinning dus, maar die smaken het lekkerst waardoor wij zo trots als een pauw met zeven lullen terug konden gaan naar Zoutelande.”

Hoogste toren bierkratten
Voor het team is bovenin meedraaien al super aangezien ze dat niet elk jaar doen. “Wij hopen op een mooi seizoen met natuurlijk veel overwinningen, maar waar ook plezier wordt gemaakt in en buiten het veld. Buiten dat zou een top drie klassering een mooi doel zijn en kunnen we hopelijk naar iets toe groeien waardoor de teamspirit nog verder omhoog gaat! Verder mag er gedroomd worden over een ritje door Zoutelande op de platte kar en ook willen we op de jaarlijkse Meeuwen Bazaar begin december schitteren met de hoogste toren van bierkratten. Elk jaar is dat weer een prestigekwestie!”

Leeftijd is maar een getal
Bij De Meeuwen 4 is iedereen even belangrijk, maar ze willen toch graag iemand in het zonnetje zetten. “Als wij dan toch iemand moeten noemen, dan zou dit Martin Dekker zijn. Hij is inmiddels de 50 al een tijdje gepasseerd en speelt sinds dit jaar nog maar sporadisch mee, maar traint nog altijd elke week! Zo blijkt dat leeftijd maar een getal is en dit is tekenend voor het vierde: of je nou 15 of 52 bent, iedereen heeft het naar zijn zin bij ons!” 

“Tot slot willen we graag nog afsluiten met een gezegde van een voormalig prominent Meeuwen lid: laat de Meeuwen groeien en bloeien zoals de stokvissen in Noorwegen!”

Wij wensen De Meeuwen 4 veel succes dit seizoen!

Klik op VV De Meeuwen voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV De Meeuwen voor meer informatie over de club.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

WK-Praatjes: Marokko en Portugal zitten bij de laatste acht

De laatste achtste finales zijn gespeeld en daarmee zijn alle kwartfinales bekend. Vandaag kijken we terug naar de laatste...

Van Hooijdonk van Bavel is harde werker van beroep

Een harde werker, op en buiten het veld. Met een kwekerij in champignons weliswaar een andere tak van sport,...

Sv Smerdiek VR30+ heeft bijzondere manier om op te warmen

Vandaag gaan we in gesprek met Roxanne van Iwaarden van de vrouwen van SV Smerdiek. Roxanne is op haar...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.