In gesprek met voetballer Dennis Klomp

Dennis Klomp (20) begon op zijn vijfde met voetballen bij VV Sliedrecht. Na bij SteDoCo, FC Dordrecht en VV Papendrecht te hebben gespeeld, wil hij volgend seizoen weer terugkeren bij VV Sliedrecht. Klomp is op dit moment club loos.

Sport-centrum-dordrecht_internetbalk_2020

Wij vroegen Dennis om een kleine introductie van zichzelf te geven. ‘’Ik ben Dennis Klomp en woon in Sliedrecht. Ik volg op dit moment een MBO4 opleiding op het Da Vinci college in Dordrecht. Verder ben ik vaak met vrienden en af en toe achter de PlayStation te vinden.’’

Klomp zijn ambitie is duidelijk. ‘’Ik wil volgend seizoen weer gaan vlammen op een zo hoog mogelijk niveau. Na vorig seizoen heb ik wel geleerd dat de kelderklasse niks voor mij is en dat ik graag in een eerste of tweede elftal wil spelen.’’

Dennis zijn hoogtepunt vond plaats in 2014. ‘’We bereikten toen met de JO15-1 de bekerfinale en mochten in het Rat Verlegh stadion spelen tegen NAC Breda. Helaas verloren we, maar het was echt een mooie dag die ik nooit meer ga vergeten.’’

Het dieptepunt van Dennis vond plaats bij FC Dordrecht. ‘’Ik werd gescout door FC Dordrecht en begon met veel motivatie aan het seizoen. Helaas was het toch niet wat ik er van verwacht had. Ik vertrok en keerde terug bij VV Sliedrecht.’’

Klomp zijn voorbeeldvoetballer is een echte Nederlandse legende. ‘’Wesley Sneijder. Sinds jong kijk ik al tegen hem op en verbaasde ik me toch elke keer weer over wat hij met een bal kon doen. Bij Wesley zag je gewoon geen verschil tussen zijn rechter en linkerbeen.’’

Voetbal is heel belangrijk voor Klomp. ‘’Het is de ideale uitlaatklep voor mij. Ik was altijd met voetbal bezig en kijk het nog steeds elk weekend. Helaas nu zonder supporters, maar ik kan er nog steeds optimaal van genieten.’’

Tot slot vroegen we wat Dennis verwacht in de toekomst. ‘’Ik zou in de toekomst graag weer het voetballen op willen pakken en kijken hoe ver ik nog kan komen. Daarentegen vind ik plezier wel het belangrijkste en als ik dat niet meer heb, zou ik er ook weer snel mee stoppen.’’

Klik hier voor meer informatie over VV Sliedrecht
Klik hier voor meer artikelen over VV Sliedrecht

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.