Groen-Wit fantastisch uit de startblokken

Groen-Wit is de nieuwe competitie goed gestart. Op de regenachtige zondag stond de wedstrijd Groen-Wit tegen Rood Wit Blauw (RWB) op het programma. Het werd een middag met veel goals.

De wedstrijd begon afwachtend van beide kanten, het bleef dan ook lang 0-0. Totdat er een vrije trap werd toegekend aan Groen-Wit niet lang voor rust. Sterspeler Mouchine Zerouali mocht achter de bal gaan staan en met succes, hij trapte de bal op prachtige wijze in de bovenhoek.

Na de rust bleef het niet bij 1-0. De spits van Groen-Wit Tijn van Galen stiftte de bal over de keeper heen van RWB en zo werd het dus 2-0. Daarna mocht mocht Mouchine Zerouali weerd achter de bal staan voor een vrije trap. Dit resulteerde opnieuw tot een goal, 3-0 dus. Groen-Wit dacht op dat moment dat de drie punten binnen waren en het verslapte, de 3-1 volgde hierdoor. RWB kreeg weer wat hoop maar Zerouali maakt daar een eind aan. Dit keer niet vanuit een vrije trap maar vanaf 11 meter maakte hij zijn goal.

Toch wist RWB nog één keer door te drukken en zo werd het nog 4-2. Zerouali kreeg het vervolgens weer op zijn heupen en hij chipte de bal over de keeper heen, 5-2. Dit was ook meteen de uitslag.

Foto: RWB 

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.