Geweldig internationaal weekend bij VV Klundert

0
179
V.V. Klundert

VV Klundert kijkt trots terug op een geweldig, sportief en gezellig internationaal voetbalweekend met de Engelse vrienden van Wivenhoe Tempest FC. Een traditie die inmiddels al 19 jaar voortduurt.

Het éne jaar komt Wivenhoe Tempest naar VV Klundert en het volgende jaar
gaat voetbalvereniging Klundert naar Engeland. Dit jaar was Voetbal Verenging Klundert (VVK) de gastheer.

Op zaterdag werd er een onderling mixtoernooi georganiseerd. Op deze manier kwamen de spelers van VV Klundert en Wivenhoe met elkaar in contact en leerden zij elkaar beter kennen. Na de wedstrijden werd er samen genoten van heerlijke pizza en kebab wat goed in de smaak viel bij de jeugd. Daarna is er een voetbalquiz gespeeld waar iedereen fanatiek aan mee deed. De avond is afgesloten met gezellige muziek en een drankje.

De volgende dag op paaszondag werd er gestreden om de wisselbeker. De gasten uit Engeland waren in alle 3 de wedstrijden de bovenliggende partij. Het mag duidelijk zijn dat het voetbal in het land is uitgevonden en fanatiek beleefd wordt. De zondag werd afgesloten met een heerlijke barbecue, waarbij iedereen zijn steentje heeft bij gedragen.

De gastvrijheid werd erg gewaardeerd door de Engelse gasten. Volgend jaar is de volgende generatie aan de beurt om de overtocht naar Engeland te maken. Door een goede samenwerking en inzet van enthousiaste vrijwilligers heeft iedereen genoten van een sportief en geweldig weekend. Waarvoor enorm veel hulde!

Klik op V.V. Klundert voor de laatste artikelen over de club.
Klik op V.V. Klundert voor meer informatie over de club.