Boeimeer Vrouwen 1 geven Girls & Friends Day een verdiende afsluiting

0
471
B.S.V. Boeimeer Vrouwen 1

Afgelopen zondag heeft B.S.V. Boeimeer haar meiden/dames afdeling letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Onder de noemer van een zogeheten Boeimeer Girls & Friends Day, was er een dag vullend programma samengesteld.

Selectietraining onderleiding van Robert Maaskant
De dag begon met een selectietraining voor de Boeimeer Girls Soccer Academy (GSA). Dat is het podium voor talentvolle en gedreven meiden in de gemeente Breda en (verre) omstreken. Onder leiding van voormalig NAC trainer Robert Maaskant kregen zo’n 40 meiden de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Daar is dankbaar gebruik van gemaakt en iedere deelneemster heeft zich 100% ingezet en tegelijkertijd genoten van deze unieke gelegenheid.

Kampioenswedstrijd Vrouwen 1
Aansluitend aan de selectietraining begon Boeimeer Vrouwen 1 aan de warming-up voor de kampioenswedstrijd tegen Baronie. In de resterende twee competitiewedstrijden moest nog één overwinning behaald worden om de schaal binnen te hengelen. En wat is er nu mooier om de eerste de beste kans voor eigen publiek te benutten? Dat besefte het elftal ook en ze lieten er dan ook geen gras over groeien!

Nadat de speelsters met een 3-0 ruststand de kleedkamers opzochten, was het de beurt aan de meiden van de MO11 en MO13 in de strijd om een penaltybokaal. Ook hier ging het er fanatiek aan toe. De finale bleef lang spannend,  maar uiteindelijk konden de twee bokalen net voor het einde van de rust aan de winnaressen uitgereikt worden.

Daarna moest Vrouwen 1 nog 45 minuten overleven om deze zondag de afsluiting te geven die het verdiende. En daar slaagden ze met verve in! Met nog drie doelpunten en een klinkende 6-0 eindstand konden de vrouwen de flessen champagne ontkurken.

Kampioensfeest
Het uitreiken van een kampioensshirt, medailles en uiteindelijk de felbegeerde schaal was het startsignaal voor een fantastisch feest. Dit feest verplaatste zich van het veld, naar de kleedkamer, de kantine en uiteindelijk naar de binnenstad.

Klik op B.S.V. Boeimeer voor de laatste artikelen over de club.
Klik op B.S.V. Boeimeer voor meer informatie over de club.