Feyenoord verkent opties voor nieuwe coach bij mogelijk vertrek Slot

0
505
Feyenoord Logo

Volgens Feyenoord-kenner Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar-podcast van Voetbal International, is Feyenoord al actief bezig met het zoeken naar een mogelijke opvolger voor Arne Slot. De directeur van Feyenoord, Dennis te Kloese, heeft een lijstje met potentiële kandidaten opgesteld. Voor het geval van een vertrek van Slot.

Slot heeft te horen gekregen dat hij vóór woensdag moet laten weten of hij bij de club wil blijven of niet. Tottenham Hotspur heeft interesse in de Nederlandse trainer, die onlangs het kampioenschap heeft behaald. Hij staat bovenaan hun lijstje om Antonio Conte op te volgen. Naast Feyenoord-icoon Jon Dahl Tomasson, die momenteel trainer is bij Blackburn Rovers, zijn ook de namen van Dick Schreuder (PEC Zwolle) en Marcel Keizer (Al-Jazira) genoemd in de podcast. Krabbendam merkt echter op dat geen van deze trainers tot nu toe benaderd is door Feyenoord, maar dat de club ze wel nauwlettend in de gaten houdt. “Ze zijn al bezig om te kijken hoe deze trainers hun teams laten spelen,” aldus Krabbendam.

Slot heeft in een interview met ESPN op zondagmiddag gesproken over de geruchten rondom zijn toekomst bij Feyenoord. Hij benadrukte dat iedereen graag snel duidelijkheid wil hebben. Slot heeft eerder een aanbod van Leeds United afgewezen en is vastberaden om met Feyenoord kampioen te worden. Hij benadrukt dat een eventueel vertrek niet alleen goed zou zijn voor hem, maar ook voor de club. Het is echter ook mogelijk dat het voor Feyenoord gunstig zou zijn als hij blijft. De komende weken zullen meer duidelijkheid brengen, aldus Slot.

Feyenoord bereidt zich voor op een mogelijke opvolging van Slot, mocht hij ervoor kiezen de club te verlaten. Peter Bosz, Jon Dahl Tomasson, Dick Schreuder en Marcel Keizer zijn momenteel genoemd als potentiële kandidaten. De ontwikkelingen zullen afgewacht moeten worden om te zien welke trainer uiteindelijk de leiding zal nemen bij Feyenoord in het geval van een vertrek van Slot. De tijd zal het leren.

Klik op Eredivisie voor meer artikelen over de Eredivisie.
Klik op Eredivisie voor meer informatie over de Eredivisie.