Derby in de kelder van de 3e klasse C tussen Vlijmense Boys en RKDVC

Derby alert! Aanstaande zondag wordt alweer de 6e derby gespeeld in de 3e klasse C. Naast de punten in de competitie staat de wedstrijd ook in het teken van de Willy Naessens Derby Cup. De voetballers van Vlijmense Boys nemen het thuis op tegen RKDVC. Een duel in de kelder van de competitie.

De gastheren wonnen vorige week met duidelijke cijfers van VCB (0-4). Ze willen deze overwinning uiteraard een goed vervolg geven. Dat de punten meer dan welkom zijn is een understatement. Op dit moment zijn er 7 punten verzameld. Dit is gedaan door twee overwinningen en één gelijkspel. Door deze resultaten staat Vlijmense Boys op de 12e plaats maar hekkensluiter Nieuwkuijk en VCB hebben ook 7 punten.

De bezoekers doen het niet veel beter en hebben één punt meer en staan daardoor ook een plek hoger. Door een overwinning aanstaande zondag zou RKDVC zomaar een paar plekken kunnen stijgen. Dit zal een hele opgave worden want dit deden zij slechts één keer. Deze overwinning was op Taxandria. RKDVC kan de koning van de gelijke spelen worden genoemd. Er werd maar liefst vijf keer gelijkgespeeld, geen ander team wist zo vaak gelijk te spelen als RKDVC.

Laten we hopen dat de toeschouwers een leuke wedstrijd voorgeschoteld krijgen die de koude temperaturen doen vergeten. Op Sportpark de Hoge Heide wordt om 14.30 afgetrapt en de scheidsrechter is R. van Beekveld.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.