CvdW: SVO DKS ’17 – Introductie

Deze editie is SVO DKS ’17 de Club van de Week. Deze week zullen er meerdere interviews worden afgenomen met diverse betrokkenen binnen de club. SVO DKS ’17 is een samenwerkende Voetbalorganisatie uit Oost Zeeuws-Vlaanderen, die ontstaan is uit een samenwerking tussen de dames- en meisjes teams van VV Steen en RKVV Koewacht.

De club uit Oost Zeeuws-Vlaanderen kan met trots het nieuwe tenue presenteren. Het tenue is van Liona Soccer dat onder ander ook de tenues verzorgd van de dames van ADO Den Haag en FC Twente. Sinds 31 mei is DKS’17 door de KNVB officieel erkend als een Samenwerkende Voetbalorganisatie.

Komend seizoen
Komend seizoen vervuld Ronnie de Roeck de rol van technisch coördinator. Bijkomend zal hij ook instaan als trainer van de dames 1 met assistentie van Peter Audenaert en Esther Peeters. Er zal een bekwame en enthousiaste trainingsstaf zijn die er vol voor wilt gaan. De rol van de Roeck beperkt zich dan ook tot wat de naam ook zegt. Het coördineren van de trainers. Er zullen zeker het eerste seizoen nog de nodige problemen ontstaan, maar met een beetje goede wil van spelers, trainers en achterban worden opgelost.

Komende week worden er verschillende interviews gehouden met betrokkenen binnen vereniging. Er zullen artikelen online verschijnen van interviews met bestuurslid en speelster Laura Willaert, de enige vrouwelijke trainster van DKS ’17 Chelsea van Wolvelaer en voorzitter Erwin van Regenmortel.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

CION heeft deze zomer de handen vol

Voor CION wordt het een zomer zonder vakantie. De bal mag dan even niet rollen, de club staat voor...

Dubbele schaar bij meisjesdag MVV’27

MVV’27 voert de meidenjacht op. De club hield onlangs de eerste meisjesdag ooit met als doel Maaslandse meisjes te...

RKC Waalwijk verrast dit seizoen vriend en vijand

Qua begroting zou RKC Waalwijk in de kelder van de eredivisie moeten bungelen, maar de Brabantse profclub streed dit...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.