Club van de week: Voorbeschouwing DFC 1 – Nieuwerkerk 1

0
130

Zaterdag 28 september om 14:30 wordt de wedstrijd gespeeld waar wij heel de week naar toe hebben geleefd. Namelijk DFC 1 tegen Nieuwerkerk 1. De wedstrijd zal plaatsvinden in Dordrecht op Sportpark Krommedijk.

De wedstrijd wordt gespeeld in de derde klasse C, zaterdag. Het beloofd een interessant affiche te worden. Voor Nieuwerkerk is het de eerste competitiewedstrijd waardoor de verwachtingen hoog zijn. DFC heeft al een wedstrijd gespeeld en deze met 3-1 verloren, dus ook voor DFC staat er wat op het spel.

Afgelopen week heeft u kunnen lezen over v.v. Nieuwerkerk waarin ook de verwachtingen en voorspellingen naar voren kwamen voor aankomende wedstrijd. Wij hebben ze voor u netjes op een rijtje gezet.

Bart Slob (aanvoerder eerste elftal):De echte Nieuwerkerker denkt maar aan één ding en dat is winnen. “We hebben de kwaliteit en de wilskracht binnen het team om dit te kunnen bereiken. Door het kampioenschap heeft iedereen ons hoog zitten, waardoor alle clubs gebrand zijn om te winnen van ons. Een uitslag durf ik niet te zeggen, maar ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in dat de drie punten mee naar Nieuwerkerk gaan!”

Rene Vis (bestuurslid): De vicevoorzitter en secretaris van Nieuwerkerk blijft pessimistisch over aankomende wedstrijd. “In de beker werd alles gewonnen, maar dat waren teams uit de vierde klasse. Het is afwachten wat het team tegen een elftal uit de derde klasse gaat doen. Als ik dan moet gokken, reken ik op een kleine 1-2 overwinning voor Nieuwerkerk natuurlijk”.

Ton Boonekamp (clubicoon): De man die altijd te vinden is achter de bar blijft realistisch.
“Ik zou echt geen stand durven te geven, maar ik ga er natuurlijk vanuit dat ze hem gewoon winnen. Het is een leuke groep die na afloop nog altijd welkom is in de gezellige kantine van Nieuwerkerk”.

Scheidsrechter van dienst is J. van Drunen die de wedstrijd zal fluiten op het hoofdveld van DFC. Ook u als lezer bent van harte welkom om de wedstrijd bij te wonen.

Een bericht voor v.v. Nieuwerkerk: Wij van VoetbalJournaal willen graag v.v. Nieuwerkerk bedanken voor de fijne samenwerking tijdens deze week. Wij wensen beiden teams aankomende zaterdag een mooie wedstrijd toe en moge de beste winnen.

Bron foto’s: Arno van Wijnen (DFC) & Jolanda van het Kaar (Nieuwerkerk)