Charlton Sambo (CVV Zwervers) kiest voor CWO

Charlton Sambo maakt volgend seizoen de overstap van CVV Zwervers naar CWO. De spits is na vijf jaar bij de Zwervers toe aan een nieuw avontuur en heeft die gevonden in de zaterdagselectie van aanstaand hoofdtrainer Jeffrey van Dijk.

Charlton, die kort geleden 30 kaarsen uit mocht blazen, is iemand met veel ervaring in het regionale amateurvoetbal. Hij begon met voetballen in de jeugd van Schiebroek ´94. Niet veel later verkaste hij naar Leonidas, waar hij zijn debuut maakte als eerste elftalspeler. In de jaren hierna kwam Charlton uit voor AGE, nogmaals Leonidas, Strijen, en uiteindelijk dus eersteklasser CVV Zwervers.

Zijn keuze voor CWO is eenvoudig te verklaren. ,,Ik ben kortgeleden naar Vlaardingen verhuist, en wil graag ergens in de buurt voetballen. Een goeie vriend van mij (onze huidige keeper Oussama), die ik nog ken van CVV Zwervers, was heel positief over CWO. Vervolgens heb ik met Gert-Jan gesproken, en werd dat gevoel alleen nog maar sterker.”

CWO verzekert zich zo van een fysiek sterke spits. ,,Ik ben een goed aanspeelpunt, iemand die vaak met z’n rug naar de goal staat, en natuurlijk z’n goaltjes meepikt. Charlton heeft hoge verwachtingen van aankomend seizoen. ,,Ik heb er alle vertrouwen in dat we bovenin mee gaan draaien. Maar als er iets is wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is het wel dat plezier het allerbelangrijkste is.”

Klik op sv CWO voor de laatste artikelen over de club.
Klik op sv CWO voor meer informatie over de club.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Mees Snoeren van Nac Breda is nog regelmatig de vinden bij zijn oude club VCW

Mees Snoeren (13) droomt van een leven als profvoetballer. Het leven van de talentvolle middenvelder van NAC Breda staat...

Henk Vlielander stopt, maar gaat niet weg bij CWO

Bij Combinatie Wil Overwinnen moeten ze voor het eerste elftal op zoek naar een nieuwe verzorger. Henk Vlielander stopt...

Guus de Jong, de trotse aanvoerder van DVVC

Als Guus de Jong met de aanvoerdersband het veld opwandelt op Sportpark Dongekant, giert er steeds weer een gevoel...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.