Bristol team wint van Feyenoord

Een sterk debuut van Kyara Hopstaken die gelijk liet zien dat ze een uitzonderlijk talent is. De pas 15 jarig speelster was in het begin nog wat nerveus, maar bij de eerste balbehandeling was dit gelijk over. Vrijdag was haar eerste wedstrijd in het tenue van Bristol Team, en dan gelijk tegen haar clubje Feyenoord.

De dames begonnen sterk aan de wedstrijd. Na de 0-1 werd de 0-2 al snel gemaakt door Anisah Karahan die goed in de wedstrijd zat. Hier en daar werd er lekker rond getikt door de dames en werden de kansen gecreëerd. Anisah’s doorzettingsvermogen zorgde ervoor dat ze de 0-3 scoorde. Vlak voor rust was het Carola Perdeams die de 0-4 aantekenende.

Na rust werd het iets moeilijker voor de dames van Bristol. Feyenoord ging druk zetten en in een korte tijd was het 4-4. Even stonden de Roosendaalse dames met 3 man omdat Angelique Perdeams met een gele kaart naar het strafbankje moest . De thuisploeg speelde dit zeer slecht uit. Vlak voor tijd was het opnieuw Anisah Karahan die het net wist te vinden en maakte de 4-5. Dit was tevens ook de eindstand.  Het was een harde, maar leuke pot zaalvoetbal.

Woman of the game: Anisah Karahan

Wil je meer informatie over de club Bristol? Klik hier.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Hakan Copur is klaar voor volgende stap bij MVV’27

Hakan Copur schuift deze zomer één stoeltje op naast de dug-out bij MVV’27. Het 43-jarige voetbaldier wordt van assistent...

Eerste seizoen bij Spui bevalt Niels de Zwarte uitstekend

SPUI – Voor Niels de Zwarte was er bij FC Axel niet of nauwelijks vooruitzicht op een basisplaats of...

Monaim Elbousaksaki maakt de overstap van vv Vrederust naar MOC’17 J019-1

Vandaag gaan we in gesprek met Monaim Elbousaksaki, een ervaren trainer die onlangs de overstap heeft gemaakt van v.v....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.