Bristol en TPP testen spelers tijdens oefenduel

0
161

 

Woensdag 9 mei was de tweede test voor een aantal spelers om zich in de nieuwe selectie te vechten. Tegenstander was TPP uit Rotterdam die ook het oefenduel benutte om nieuwe spelers te testen. Er waren drie bestaande selectie spelers aanwezig bij TPP. De drie ijzersterke keepers van de ere divisionist waren wel gewoon van de partij.

Bij Bristol was o.a. voor het eerste van de partij Rick de Jong. Een terugkeer lijkt voor deze speler voorhanden, maar de concurrentie is moordend. De nieuwe technisch staf lijkt toe te werken aan een sterke selectie van 10 spelers en twee keepers. Hakan Aksoy lijkt de man te gaan worden die de ploeg moet gaan lijden binnen het veld. De ijzersterke verdediger is een zekerheid  voor de nieuwe groep. Opvallend was de terugkeer van keeper Mounir Benaissa. De sluitpost, die jaren op topniveau speelde in België gaat voor zijn kans om de kleuren van Bristol te gaan dragen.

Op de tribune was Bunyamin Karahan aanwezig om de wedstrijd te bekijken. De topspeler die nu nog uitkomt voor Be`79  is in gesprek om volgend seizoen voor de Roosendaalse club te gaan spelen. Van de ploeg die kampioen is geworden lijken twee a drie spelers over te blijven. Eind mei moeten de definitieve namen bekend zijn. Het oefenduel eindigden in een nipte overwinning van de Rotterdammers 7-6