‘Vriendenteams’ JEKA in het nieuw

De twee G-teams van JEKA zijn woensdagavond in het nieuw gestoken. Dankzij verschillende sponsoren kunnen de spelers voortaan in een spiksplinternieuw tenue het veld op.

Onder meer dankzij Toyota Material Handling, Bax Hout uit Terheijden, ING/Radio 538 en Stichting Topokids kon de organisatie achter het G-voetbal bij JEKA de nieuwe tricots aanschaffen. Woensdagavond was de presentatie voor het jeugdteam en seniorenelftal. Patrick Schrauwen en Erik Voskamp presenteerden de nieuwe kleding en deelden die uit aan de enthousiaste voetballers.

Voskamp is erg betrokken bij het G-voetbal. “Mijn zoon en dochter spelen in het team bij JEKA. Ik vind ook eigenlijk dat we het zo niet moeten noemen, eerder vriendenteam of iets dergelijks. Mensen denken bij G-voetbal altijd dat het alleen maar voetballers met down zijn, maar er zitten ook slechtzienden, spelers met ADHD en gedragsstoornissen tussen. Wij vinden dat er geen onderscheid gemaakt mag worden tussen het G-voetbal en het reguliere voetbal. Daar strijd ik al vier jaar hard voor en dat gaat inmiddels goed bij JEKA.”

Inmiddels is Voskamp ook met NAC in gesprek. “We hebben al een voorwedstrijd mogen spelen, voor het duel van NAC bij ADO Den Haag. Volgend seizoen mogen we in het Rat Verlegh Stadion nog een voorwedstrijd spelen.” Daarnaast kan Voskamp met het opgehaalde geld trainingssystemen aanschaffen en de kinderen een dagje meenemen naar de Efteling. “Het is echt een vriendengroep, ze zullen elkaar nooit afvallen. Het is heel mooi dat we dit voor ze kunnen doen.

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Bij TVC Breda genieten ze nog even na

Of ze bij TVC Breda al een beetje bezig zijn met komend seizoen? Nou, eigenlijk niet. Want na het...

Ruben Kloet hard op weg naar promotie met Wolfaartsdijk

De 19-jarige Ruben Kloet is een verdedigende middenvelder bij VV Wolfaartsdijk, de club waar hij al sinds zijn vijfde...

Joël Antonio Videira van TEC Tiel: “Fit worden is prioriteit nummer één”

Vandaag spreken wij met Joël Antonio Videira, de verdediger van TEC Tiel. Afgelopen seizoen raakte Videira bij VVSB geblesseerd...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.