Boeimeer JO9-1 naar Nederlands Kampioenschap

0
204
BSV Boeimeer JO9-1

Een unieke prestatie van de Boeimeer JO9-1 op een toernooi in januari leverde de talentvolle ploeg een ticket op naar het EK in Steenwijk. Dit team vol kwaliteit mag op 10 juni de Bredase eer gaan vertegenwoordigen in de kop van Overijssel.

Dit alles vanwege de winst van het district kampioenschap van Zuid gespeeld bij BSC in Roosendaal. Met 16 deelnemende teams uit Zeeland en Brabant was dat een schitterende prestatie te noemen. Veel  hoofdklasse – ploegen maar ook  betrokken Spartaan (samenwerking met Sparta – jeugd) als tegenstanders. Na drie gewonnen wedstrijden in de poule kwam Boeimeer in de kampioenspoule. Hierin werd ook weer twee keer gewonnen en trok men in de laatste wedstrijd tegen OJC Rosmalen ( een van de grootste verenigingen van Nederland red.) maar net aan het kortste eind (3-2) Door dit mooie resultaat mag Boeimeer JO9-1 nu meedoen aan het Nederlands kampioenschap wat gehouden wordt in juni in Steenwijk. Supertrots zijn ze Boeimeer uiteraard hierop.

Namens VoetbalJournaal veel succes aan alle spelers (Brady, Bodi, Corin, Dyvaio, Jensey, Juliano, Kyano, Samir en Xavi) .

Klik op B.S.V. Boeimeer voor de laatste artikelen over de club.
Klik op B.S.V. Boeimeer voor meer informatie over de club.