Bas Antens neemt na dit seizoen afscheid bij BSC

0
545

Na 32 jaar actief te zijn geweest voor BSC Roosendaal zwaait hoofdtrainer Bas Antens af. Aan het einde van dit huidige seizoen neemt Antens afscheid bij de club waar hij een diepe band mee heeft opgebouwd.

Als ‘’kind van de club’’ geeft hij aan dat hetgeen wat hij het meest zal missen, het complete pakket is dat BSC biedt. Het moeten verlaten van zijn ‘’comfortzone’’ was één van de moeilijkste aspecten van zijn beslissing. “BSC is in mijn optiek een warme club met een goed elftal voor de toekomst, dat ga ik zeker missen,” aldus Antens, die zijn diepe verbondenheid met de club uitdrukt.

“Het kampioenschap was het mooiste moment natuurlijk, maar eigenlijk meer de stappen die we met z’n allen gemaakt hebben wat uiteindelijk leidde tot het kampioenschap en de resultaten dit seizoen. Dat soort momenten maakt me trots,” deelt de hoofdtrainer, benadrukkend dat het collectieve proces en de vooruitgang van het team de ware bron van zijn trots vormen.

Het afscheid van Bas Antes bij BSC is niet alleen het einde van een hoofdstuk maar markeert ook het begin van een nieuw avontuur, waarin zijn passie voor het voetbal ongetwijfeld nieuwe hoogten zal bereiken.

Toekomst

Op de vraag over zijn toekomstige plannen geeft Antens aan: “Momenteel ben ik daar nog niet echt mee bezig geweest en het was mijn intentie om daar in de winterstop over na te denken. Het bouwen van een team, door ontwikkelen van spelers en speelstijl vind ik persoonlijk zeer leuk en hierin wil ik me de komende jaren blijven ontwikkelen.”

Tegelijkertijd gaat BSC op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, eerst intern en daarna zal het zoekveld, indien nodig, vergroot worden. Het bestuur van BSC bedankt Bas voor zijn tomeloze inzet en laat altijd de deur voor hem open staan. Het bestuur respecteert zijn keuze en zullen hem dit seizoen nog steunen in de strijd voor promotie naar de tweede klasse. Dit laat het bestuur weten via een bericht op Facebook.

Klik op BSC voor de laatste artikelen over de club.
Klik op BSC voor meer informatie over de club.