Baardwijk heeft kansen, maar te weinig goals

Op een zonnige zondagmorgen maakt huisfotograaf Michel een teamfoto en meerdere individuele foto’s van Baardwijk 1 en de spelers, het gehele team kijkt de wedstrijd van Baardwijk 2 en na de lunch legt trainer Emiel Heefer het strijdplan uit voor de wedstrijd Baardwijk tegen Nieuwkuijk

Om 14:30 uur is het eerste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter. De eerste kans is voor Baardwijk, maar wordt helaas gemist. Beide teams creëren vele kansen en zijn gevaarlijk voor het doel, Nieuwkuijk scoort als eerste, in de 22e minuut valt de 0-1. Baardwijk geeft niet op en gaat op zoek naar de gelijkmaker. Die valt in de 29e minuut als Delano Boezer een vrije trap vanaf de zijlijn in de kruising krult. 1-1

Patrick Coenen die wederom Man of the Match zal worden vanmiddag, voorkomt dat Nieuwkuijk opnieuw op voorsprong kan komen, en de doelman van Nieuwkuijk doet hetzelfde.

Tijdens de rust mogen de meisjes van de MO11-1 (Team van de Week) strafschoppen nemen op reserve Doelman Bart van Heesch.

Na de energydrank in de rust start de 2e helft, maar binnen enkele minuten weet Nieuwkuijk op voorsprong te komen. Baardwijk creëert voldoende kansen, maar weet niet meer te scoren.

Proficiat met de overwinning Nieuwkuijk. We bedanken onze supporters en onze vaste sponsor De Vergulde Erpel voor de eetbonnen. Ook gaat onze dank uit naar onze wedstrijdbal sponsor Baby Jinthe Heuverling.

Bron: MiGe Fotografie

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De Bakker droomt nog altijd van dat hoogtepunt bij WFB

Over het hele seizoen bezien, had er voor WFB misschien best een beetje meer ingezeten. Maar doordat er in...

De 20-jarige Jop van Hofwegen van JEKA 14 heeft het plezier weer helemaal terug

Jop van RKVV JEKA 14 is op zijn zevende begonnen met voetbalen bij VV Baronie. Hij studeert Tourism Management...

Bjorn van Ginneken hoopt na Spartaan’20 op terugkeer bij een BVO

De 23-jarige Bjorn van Ginneken is op zijn zestiende gestopt met voetballen om zich te verdiepen in het trainersvak....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.