Baardwijk heeft kansen, maar te weinig goals

0
91

Op een zonnige zondagmorgen maakt huisfotograaf Michel een teamfoto en meerdere individuele foto’s van Baardwijk 1 en de spelers, het gehele team kijkt de wedstrijd van Baardwijk 2 en na de lunch legt trainer Emiel Heefer het strijdplan uit voor de wedstrijd Baardwijk tegen Nieuwkuijk

Om 14:30 uur is het eerste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter. De eerste kans is voor Baardwijk, maar wordt helaas gemist. Beide teams creëren vele kansen en zijn gevaarlijk voor het doel, Nieuwkuijk scoort als eerste, in de 22e minuut valt de 0-1. Baardwijk geeft niet op en gaat op zoek naar de gelijkmaker. Die valt in de 29e minuut als Delano Boezer een vrije trap vanaf de zijlijn in de kruising krult. 1-1

Patrick Coenen die wederom Man of the Match zal worden vanmiddag, voorkomt dat Nieuwkuijk opnieuw op voorsprong kan komen, en de doelman van Nieuwkuijk doet hetzelfde.

Tijdens de rust mogen de meisjes van de MO11-1 (Team van de Week) strafschoppen nemen op reserve Doelman Bart van Heesch.

Na de energydrank in de rust start de 2e helft, maar binnen enkele minuten weet Nieuwkuijk op voorsprong te komen. Baardwijk creëert voldoende kansen, maar weet niet meer te scoren.

Proficiat met de overwinning Nieuwkuijk. We bedanken onze supporters en onze vaste sponsor De Vergulde Erpel voor de eetbonnen. Ook gaat onze dank uit naar onze wedstrijdbal sponsor Baby Jinthe Heuverling.

Bron: MiGe Fotografie