Arno Gabriels over zijn nieuwe rol als Hoofd Jeugdopleiding

0
620
arno gabriels beek vooruit

Pas een ruime maand is Gabriels nu bezig in zijn nieuwe rol als Hoofd Jeugdopleiding van voetbalvereniging Beek Vooruit en dat bevalt ‘voetbalman’ Arno tot op heden redelijk goed.

Een langdurige samenwerking want de Bredanaar tekende voor 3 jaar bij de huidige 2e klasser. Vooral de onderbouw heeft zijn aandacht en dat was ook de wens van het Prinsenbeekse voetbal bestuur.

De oud trainer, die na een lange loopbaan in het amateurvoetbal een punt achter zijn carrière zette na afgelopen seizoen, is mede de jeugdafdeling in de steigers aan het zetten. Contacten met de KNVB voor de train de trainer avonden zijn reeds gelegd en de Oud speler van o.a. NAC en Baronie heeft een opzet gemaakt voor het volgen en begeleiden van jeugdspelers bij de plaatselijk Oranje –Zwarte trots : Beek Vooruit.

Redelijk goed ? Wringt er iets ?

“Het is vooral wennen dat je niet altijd op het veld staat en wel wat meer overleg hebt. Maar alles loopt nu en dan is het goed te doen. Aandacht voor de spelers en trainers is nu belangrijk. We willen dat iedere jeugdspeler 5x per jaar gezien en beoordeelt wordt. Dan is dan op zowel de training als op wedstrijddagen. Beek Vooruit heeft veel jeugd, maar ook veel kader en die verdienen nog meer  ondersteuning en aandacht.

Daar ligt de uitdaging. Individueel verwacht en hoop ik dat we ook zo nu en dan een speler bij NAC of een andere BVO kunnen afleveren. Spelers door laten stromen naar de selectie van Beek Vooruit is dan op termijn de andere uitdaging uiteraard, besluit voetbalman Gabriels”

Klik op Beek Vooruit voor de laatste artikelen over de club.
Klik op Beek Vooruit voor meer informatie over de club.