Brian Piris al weer weg bij TVC Breda

0
2193
brian piris met links ass marco van dijnsen en ass wim knook

Het nieuws heeft de tijd al weer ingehaald. In deze editie van VoetbalJournaal een artikel over de nieuwe ambitieuze coach bij TVC Breda, maar Brian Piris heeft de club al voor de competitiestart verlaten.

Slechts 1 bekerduel was de Oud –NAC-speler officieel actief en dat was tegen Groen Wit. TVC kreeg daar een oor wassing met 8-2 en het wederzijdse ongenoegen steeg daar tot een hoogtepunt. Het vertrouwen was en weg en voor de coach het moment om zijn congé te geven.

De trainer was het plezier al snel verloren bij het gerenoveerde team, maakte door prive omstandigheden een zware tijd mee en ging op het laatst met tegenzin richting de Kwakkelhutstraat.

Het bestuur moest daarom snel handelen en haalde, naast de gebleven assistent Wim Knook, de trainer van U19 terug die vorig jaar bij 1e de scepter zwaaide: Kevin Faas. De TVC-man gaat samen met Nijs Kivits samen de ploeg onder handen nemen. Dat deden de 2 heren dus ook vorig seizoen, maar besloten dit jaar afscheid te nemen, net als de andere assistent Johan Rijndorp. Beiden zijn nu terug en samen met Wim Knook, zullen zij het 3 –manschap vormen voor de selectie dit seizoen.

Klik op TVC Breda voor de laatste artikelen over de club.
Klik op TVC Breda voor meer informatie over de club.