Zware fout leidt Bristol verder in de problemen!

0
148

Scheidsrechters Jalink en Bennacer zijn gruwelijk in de fout gegaan afgelopen vrijdag. Een bal die via de achterkant terug het veld in kwam keurde beiden leidsmannen goed tot een doelpunt. Mede door deze kostbare fout eindigde het duel in een 5-5 eindstand.

De wedstrijd was voor de thuisploeg van zeer groot belang. De Roosendalers verkeren in degradatie gevaar, en moesten dit duel hoe dan ook zien te winnen. Na een ijzersterke start kwam Bristol op een 4-0 voorsprong door o.a. drie doelpunten van Rick de Jong. Het goede spel zakte in de tweede helft als een kaarthuis in elkaar. Achterin werd tot twee keer toe zeer duur balverlies geleden waardoor Ede terug in de wedstrijd kon komen. De thuisploeg kon nauwelijks de verdediging doorbreken. Ede vocht zich terug in de wedstrijd wat de puntendeling inhield.

De speler die het dubieuze doelpunt maakte gaf achter toe dat dit toch wel zijn mooiste goal was. In het filmpje(Bristolteam.nl) is duidelijk te zien dat dit geen doelpunt is, en dat de spelers van Ede ook totaal niet juichen.