Zondag eerste derby Willy Naessens Derby Cup

0
101

Aankomende zondag wordt de eerste derby van de Willy Naessens Derby Cup gespeeld. Vlijmense Boys zal tegenover Haarsteeg staan wat een spannende wedstrijd belooft te worden.

Spannende wedstrijd
De spanning tussen de twee clubs Vlijmense Boys en Haarsteeg schijnt er altijd al zijn geweest, liet Rick van de Griendt, spits van Haarsteeg weten. Twee jaar geleden speelde de ploegen ook al tegen elkaar, net zoals afgelopen Maart.

Willy Naessens Derby Cup
Het wordt dit voetbalseizoen voor de gemeente Heusden een waar derbyseizoen. Willy Naessens Nederland wilde dit niet zomaar voorbij laten gaan en hun support aan de clubs laten zien. “Op een leuke manier willen wij de support richting deze clubs tonen, niet alleen omdat wij ons betrokken voelen tot de gemeenschap maar ook omdat we de verenigingen een warm hart toe willen dragen”.

Er komen geen extra wedstrijden bij. Op basis van de competitie wordt de Willy Naessens Derby Cup georganiseerd. Vier clubs uit de gemeente Neusden die actief zijn in klasse 3C, spelen tegen elkaar. De resultaten worden bijgehouden op een aparte ranglijst.

Prijzen
De club die uiteindelijk de meeste punten behaald binnen de onderlinge wedstrijden wordt beloont met een geldbedrag. Zij kunnen hiermee gebruik maken voor verschillende doeleinden binnen de club. Ze hopen met dit toernooi te kunnen bijdragen aan leuke kantineavonden of een gezellig potje voetbal, maar vooral om samen met de clubs betrokkenheid creëren binnen de verschillende verenigingen om er een fantastisch, sportief voetbalseizoen van te maken.