Zaalvoetbal: Bristol team tegen Be’79

0
123

Het Bristol Team van Said Quasti en Karim Adarghal blijft ook bij wedstrijd zes puntloos. Vrijdag kwam een van de titel kandidaten richting Rucphen, namelijk Be`79. Het team uit Berkel Elschot draait al jaren stabiel mee in de 1e divisie, dus de klus zou niet makkelijk worden voor de thuisploeg.

Problemen zijn er alleen nog tussen de palen bij de geel/zwarte. Eerste  keeper Scot Colkin is nog geblesseerd en de 2e sluitpost Mounir Benaiser moest zich ook afmelden. Remy Vos werd voor de deze wedstrijd als 1e keeper op het wedstrijd formulier gezet. Wouter v Dongen werd als stand in opgeroepen voor deze wedstrijd.

Eerste helft

De wedstrijd begon zeker niet onaardig voor de thuisploeg, maar binnen 5 minuten lag de 0-1 al in de touwen. Bristol Team/Budgetisolatie was niet erg geschrokken van de snelle achterstand, want Riad Elloukmani scoorde 5 minuten later de gelijkmaker. Ondanks goed spel van de thuisploeg, werd het niet beloond met een voorsprong, maar met opnieuw een achterstand. Het breekpunt in de wedstrijd was de gemiste tien meter trap van Bunyamin Karahan. De wedstrijd had kunnen kantelen als de bal niet op de paal was beland. De rust werd echter ingegaan met een 1-3 achterstand.

Tweede helft

In de tweede helft waren het de scheidsrechter die fout op fout gingen maken. Beiden scheidsrechter zagen een zware overtreding op Remy Vos over het hoofd. De doelman moest het veld geblesseerd het veld verlaten en lieten dit onbestraft. De tien meter trappen werden hierna wel heel makkelijk gegeven aan Be`79. De gasten liepen hierdoor snel uit naar een 2-6 voorsprong. Wouter v Dongen kon één tien meter trap nog stoppen maar de rest waren onhoudbaar. Uiteindelijk was de thuisploeg nog bij machte om 2x te scoren maar de titelkandidaat had ondertussen al met twee doelpunten verder afstand genomen.