Wondergoal bij zakelijke overwinning SV Capelle

0
135

De tegenstander van de eerste thuiswedstrijd van SV Capelle was BLC uit Den Bosch. Vorig seizoen won Capelle beide wedstrijden met forse cijfers.

Capelle startte de wedstrijd sterk . In de 11e minuut maakte Jimmy Moonen een fraaie actie op links, waarna Daryll-Lee Maasland een voorzet op Jurgen van Selst geeft, die hij maar net mist. Vlak daarna kreeg BLC een corner, die ongevaarlijk bleek. Ondanks een prima start van de thuisploeg, werd SV Capelle pas echt gevaarlijk in de 25e minuut via Onur Ulusan. Hij veroverde de bal en gaf een steekpass op Jurgen van Selst, die kort aarzelde en zijn schot geblokt ziet worden. Daarna gebeurde er de eerste helft niet veel meer op een moment na. Onur Ulusan schoot vanaf ca. 40 meter op goal schoot in de 44e minuut: 1-0 Capelle. Een prachtig doelpunt, waarna scheidsrechter Verhoeven fluit kort daarna voor de rustpauze.

In de 55e minuut van de tweede helft kreeg SV Capelle een vrije trap. Onur Ulusan stond achter de bal en schoot op de paal, waarna Serhan Eyupoglu uit de rebound de 2-0 scoorde. Elf minuten later wint Serhan Eyupoglu een kopduel, waarna Jurgen van Selst door kopte op Quinten van Caem. Quinten zag zijn schot net naast gaan. 10 minuten later speelde Serhan Eyupoglu de bal naar Quinten van Caem, die de linksback passeerde en de bal langs de keeper schoot, maar langs de verkeerde kant van de paal. Net voor tijd krijgt Jurgen van Selst nog een kans. Na een dieptepass van Onur Ulusan schiet Jurgen van Selst naast. BLC had weinig kansen en SV Capelle wint verdient met 2-0 van SV BLC.

Komende zaterdag speelt ons SV Capelle uit tegen Asperen. De wedstrijd begint om 15.00 uur. BLC neemt het op hetzelfde tijdstip op tegen SC Everstein 1 op eigen veld.