WOENSDAG 1 AUGUSTUS G-VOETBALTOERNOOI CBV

0
147

Woensdag 1 augustus aanstaande is het weer zover. Dan vindt voor de 26ste keer het Nationale G-Voetbaltoernooi plaats bij BVV Barendrecht op sportpark De Bongerd. Dit jaarlijks terugkerend toernooi wordt georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal in samenwerking met de KNVB, BVV Barendrecht en Fonds Gehandicaptensport dat samen met de sponsors ING, PWC, PLUS en Voetbal International het evenement financieel ondersteunt.

Aan het toernooi nemen maar liefst 400 voetballers met een verstandelijke of lichamelijke beperking deel die allemaal in de échte tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen en worden gecoacht door de trainer/ coaches van de profclubs. De clubs leveren ook een bijdrage, door belangeloos wedstrijdkleding beschikbaar te stellen. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie en Eerste Divisie present op dit voetbalfeest.

Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi. Het toernooi is vrij toegankelijk dus een ieder, die wil komen kijken, is van harte welkom!

Het programmaboekje voor het G-voetbaltoernooi is hieronder te raadplegen.

Programmaboekje G-toernooi