Wesley van Vuren keert terug op het oude nest van SV Hillegom

0
650
FC Lisse-Wesley Vuren

Wesley van Vuren begon op zijn vierde/ vijfde met voetballen bij VV Hillegom (Nu SV Hillegom). Hier heeft hij de hele jeugdopleiding doorlopen en heeft hij een aantal minuten gemaakt in het eerste elftal. Afgelopen zomer maakte hij de overstap naar FC Lisse, waar hij in de JO23-1 speelt. Echter gaat Lisse vanaf volgend seizoen in een O21 competitie spelen, waar van Vuren door zijn leeftijd niet meer mag spelen. Hierom heeft hij besloten om komend seizoen terug te keren bij SV Hillegom 1.

Terugkeer bij SV Hillegom
Wesley van Vuren keert terug bij Hillegom, omdat FC Lisse door wil naar een O21 competitie. Hier kan van Vuren door zijn leeftijd echter niet meer spelen. Daarnaast is Lisse 1 gepromoveerd naar tweede divisie, waardoor het een stapje lastiger is om door te schuiven. Verder heeft van Vuren gemerkt dat hij beter tot zijn recht komt in het seniorenvoetbal en wil hij hier graag meer ervaring in opdoen. Daarnaast heeft hij het altijd goed naar zijn zin gehad bij Hillegom, waardoor een terugkeer nooit ver weg was.

 

Verwachtingen bij Hillegom
Bij Hillegom wil Wesley zoveel mogelijk ervaring opdoen en zichzelf ontwikkelen. Het elftal gaat spelen in een zondag/zaterdag competitie, waardoor het pittig zal worden voor hem. Toch heeft hij er erg veel zin in. “Het zal een mooie uitdaging worden in een mooie competitie. Ik zie veel gasten weer terug en hoop samen een ontwikkeling door te maken. Verder hoop ik zou hoog mogelijk te eindigen in de competitie.”

Leerzame periode bij Lisse
Zijn periode bij Lisse heeft Vuren als erg leerzaam en leuk ervaren. Op het divisie niveau heeft hij een hoop nieuwe dingen geleerd. Ook heeft hij er nieuwe vrienden gemaakt van wie die daarnaast veel heeft geleerd. Deze nieuwe vrienden gaat hij uiteraard erg missen. Ook was zijn periode bij Lisse af en toe lastig. “Spelers die bij het eerste niet aan de bak komen, moeten minuten maken in de O23. Hierdoor is het onzeker of je speeltijd krijgt. Al ben ik er mentaal wel sterker door geworden.”

Klik op SV Hillegom voor de laatste artikelen over de club.
Klik op SV Hillegom voor meer informatie over de club.