0
127
MVV-Victoria'04

Op het hobbelige veld van Sportpark De Commandeur in Maasland werd een pittig
maar sportief duel uitgevochten door twee fanatiek spelende ploegen. Bij Victoria’04 wist MVV’27 met 0-4 de thuisploeg te verslaan. Doch nu bleken de rollen omgekeerd.

Victoria’04 trachtte zich te revancheren tegen een MVV’27, dat een groot aantal
basisspelers noodgedwongen miste. De Vlaardingse formatie koos waar mogelijk de
aanval en in de omschakeling probeerde een risicoloos spelend MVV’27 iets terug te
doen. Beide defensies sloten op tijd, zodat er weinig doelkansen ontstonden. Na een
half uur spelen kreeg Nailey Girigorie de beste mogelijkheid om Victoria’04 op
voorsprong te zetten.

Na een vloeiend lopende aanval schoot hij de bal via een graspolletje van dichtbij precies in de grijpgrage handen van de keeper van MVV’27. Ook de thuisclub bleek niet bij machte een doelpunt te forceren, waardoor de ruststand op 0-0 bleef steken.

De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld te zien: een aanvallend ingesteld Victoria’04 tegen een sterk verdedigend Maaslands collectief. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Victoria’04 steeds meer vat op het spel van de thuisclub. Het duurde tot de 80ste minuut voordat de score kon worden geopend. Een hoge bal op Nailey Girigorie werd in één tijd met het hoofd verlengd naar Lars Kortleven, die alle gelegenheid kreeg om de bal in het doel te lopen: 0-1.

MVV’27 joeg in de resterende tijd op de gelijkmakende treffer, doch bleek niet bij machte om Victoria’04 van de volle winst af te houden.

Klik op sc Victoria’04 voor de laatste artikelen over de club.
Klik op sc Victoria’04 voor meer informatie over de club.