Vrouwen Bristol Team zoekt versterking!

Ben jij het nieuwe talent die we zoeken? Het wonder op zaalvoetbalschoenen? En heb jij altijd al eens een echte zaalvoetbaltraining  willen volgen? Doe dan mee aan de Open Trainingen van Bristol Team vr!

Heb jij talent en wil je graag je ambities verwezenlijken? Wil je een beter techniek krijgen, een sneller balhandeling aanleren je spelinzicht ontwikkelen? Ben jij of ken jij iemand die al op voetbal zit, heeft gezeten of het leuk lijkt om te gaan zaalvoetballen. Kom dan vooral langs op de open trainingsavonden die wij organiseren om kennis te maken met het team.

Lionel Messi is zijn voetbalcarrière gestart in het zaalvoetbal. De voordelen van het voetballen in kleine ruimtes heeft hem gevormd tot de fabuleuze speler die hij nu is bij FC Barcelona. Zaalvoetbal is dus een goede mogelijkheid om te leren voetballen in een kleine ruimte!

Sinds 4 seizoenen speelt Bristol in de landelijke hoofdklasse. Afgelopen seizoen hebben onze dames de district beker zuid 1 weten te winnen. In de komende seizoenen wil Bristol Team haar gezonde ambities rondom damesteam verder uitbreiden en proberen om meer volwaardige meiden en dames binnen de vereniging te creëren.

De eerste open training is op woensdag 15 mei van 20:00 tot 21:00. De tweede op 22 mei van 20:00 tot 21:00. Beiden trainingen zijn in sporthal de Roos. Ben jij tussen de 16 en… jaar en wil je graag meedoen? Dan zien we je graag verschijnen.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

WK-Praatjes: Marokko en Portugal zitten bij de laatste acht

De laatste achtste finales zijn gespeeld en daarmee zijn alle kwartfinales bekend. Vandaag kijken we terug naar de laatste...

Van Hooijdonk van Bavel is harde werker van beroep

Een harde werker, op en buiten het veld. Met een kwekerij in champignons weliswaar een andere tak van sport,...

Sv Smerdiek VR30+ heeft bijzondere manier om op te warmen

Vandaag gaan we in gesprek met Roxanne van Iwaarden van de vrouwen van SV Smerdiek. Roxanne is op haar...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.