Vrouwen Bristol Team zoekt versterking!

0
154

Ben jij het nieuwe talent die we zoeken? Het wonder op zaalvoetbalschoenen? En heb jij altijd al eens een echte zaalvoetbaltraining  willen volgen? Doe dan mee aan de Open Trainingen van Bristol Team vr!

Heb jij talent en wil je graag je ambities verwezenlijken? Wil je een beter techniek krijgen, een sneller balhandeling aanleren je spelinzicht ontwikkelen? Ben jij of ken jij iemand die al op voetbal zit, heeft gezeten of het leuk lijkt om te gaan zaalvoetballen. Kom dan vooral langs op de open trainingsavonden die wij organiseren om kennis te maken met het team.

Lionel Messi is zijn voetbalcarrière gestart in het zaalvoetbal. De voordelen van het voetballen in kleine ruimtes heeft hem gevormd tot de fabuleuze speler die hij nu is bij FC Barcelona. Zaalvoetbal is dus een goede mogelijkheid om te leren voetballen in een kleine ruimte!

Sinds 4 seizoenen speelt Bristol in de landelijke hoofdklasse. Afgelopen seizoen hebben onze dames de district beker zuid 1 weten te winnen. In de komende seizoenen wil Bristol Team haar gezonde ambities rondom damesteam verder uitbreiden en proberen om meer volwaardige meiden en dames binnen de vereniging te creëren.

De eerste open training is op woensdag 15 mei van 20:00 tot 21:00. De tweede op 22 mei van 20:00 tot 21:00. Beiden trainingen zijn in sporthal de Roos. Ben jij tussen de 16 en… jaar en wil je graag meedoen? Dan zien we je graag verschijnen.