zbc97-groeit

Het aantal leden en het aantal teams is groter dan in het afgebroken seizoen 2019-2020 bij ZBC’97. Op zaterdagen zijn er acht teams actief: drie jeugdteams en vijf senioren teams.

Happy-point

Op zondagen zijn dat er zes. De teller van ons ledenaantal staat inmiddels op 243. Nog voor het einde van 2020 willen we graag de 250 halen en dat kan.

Met name bij de jeugd zijn er nog allerlei mogelijkheden. Er is slechts een klein aantal nieuwe leden nodig om met vier jeugdteams aan de competitie deel te nemen. Nog altijd betalen jeugdleden tot hun twaalfde jaar geen contributie.

Word jij het 250e lid? 

Tevens heeft ZBC’97 Zonnepanelen op dak kleedkamers laten leggen.

Energiekosten vormen de grootste uitgavenpost op de begroting. Energiebesparende maatregelen verlagen die kosten en dragen bij aan een schoner, duurzamer milieu. ZBC’97 is dan ook heel blij met een nieuwe sponsor, SG Solar uit Rhoon, die bereid was tien zonnepanelen op het dak van de kleedkamers te plaatsen. Zaterdag 4 juli zijn ze geïnstalleerd. De zon is er nog niet aan gewend, maar als de zon weer volop schijnt leveren de tien panelen samen zo’n drieduizend kWh per jaar op.

zbc-zonnepaneel
Klik hier voor meer informatie over ZBC’97
Voor meer artikelen van ZBC’97 klik hier