Wedstrijdverslag van de wedstrijd tussen PCP-Waspik

0
181

Zondag 8 maart ging Waspik op bezoek bij Postcunt Concordiam Pulchra (PCP). Op bezoek in Breda werd gerekend op een driepunter en na een slechte start kwam dit scenario ook uit door een ruime 1-6 overwinning.

Zonder dat één van de in het zwarte uittenue spelende Waspikkers een bal had geraakt lag de bal al achter doelman Reinoud Zijlmans in het net. Een prachtige assist van de linksback van PCP stuiterde voor de voeten van Crea Zimmerman, die zonder aarzelen de bal in het doel werkte. Op een dramatisch veld kwam Waspik alsnog via redelijk verzorgd positiespel tot kansen, en doelpunten. Allereerste tekende aanvoerder Guido van den Hoven met een lob voor de gelijkmaker en via een mislukte voorzet van Jes Zijlmans kwam Waspik ook snel op een 1-2 voorsprong. Door middel van een eigen doelpunt van PCP en een intikker van Lesley Verschuren breidde Waspik deze voorsprong nog voor rust uit tot 1-4.

In de tweede helft was de wedstrijd gespeeld en ondanks het feit dat het positiespel wat minder werd wist Waspik nog tweemaal tot scoren te komen. Zowel Verschuren als Van den Hoven scoorden op fraaie wijze hun tweede van de middag. Verschuren verschalkte de Bredase doelman achter het standbeen en Van den Hoven krulde de bal in de verre hoek binnen. 10 minuten voor tijd was hiermee de eindstand bereikt: 1-6. Aanstaande zondag 15 maart, tijdens de verplaatste Waspikse carnavalsoptocht, treedt Waspik op Sportpark Elzenhage aan tegen VCW.

Opstelling: Reinoud Zijlmans; Mathijs Jacobs – Wayne Hubeek – Falk van Sluisveld – Jes Zijlmans; Wil Vervoort – Tom van Ool (60’ Bob Leijtens) – Jurre van Densen (70’ Mels Nieuwkoop); Luuk Molenschot – Guido van den Hoven – Lesley Verschuren (75’ Rowen Kanters)

Meer informatie over v.v. Waspik vindt u hier.
Of lees hier een ander artikel over v.v. Waspik.