R.W.B. gaat zich voorbereiden op thuiswedstrijd tegen Terheijden

RWB speelde zondag 8 maart uit bij het Kaatsheuvelse Berkdijk. De nummer een tegen de nummer laatst of wat je ook zou kunnen zeggen, de ongeslagen ploeg in de vierde klasse C tegen de ploeg die nog geen wedstrijd heeft kunnen winnen.

Toch zijn dit soort wedstrijden zeker geen verplicht nummer, want inmiddels stelt zich elke ploeg in op het bovenaan staande RWB. Berkdijk zakte heel de wedstrijd in wat een goede wedstrijd spelen moeilijk maakt. Voor RWB was het lekker dat het na een half uur spelen de score kon openen. Kevin Remie, met 21 goals de topscoorder van RWB, was verantwoordelijk voor de 0-1. Na een uur spelen was het Mickey van Boxtel die de score verdubbelde. Trainer Larry van Ommen kon toen met een gerust hart vertrekken. Hij moest om kwart voor vier vertrekken om op tijd het vliegtuig naar Ierland te halen in verband met een studiereis voor zijn werk. RWB dacht al eerder op 0-2 te zijn gekomen, maar het doelpunt van Michael Rosenbrand werd vanwege buitenspel afgekeurd.

RWB mag op zondag 15 maart na vier weken weer eens aantreden op het eigen hoofdveld van Sportpark De Gaard. Geen misselijke tegenstander want Terheijden begon slecht aan de competitie maar is bezig aan een goede serie en staat inmiddels op de derde plaats. RWB zal dan moeten laten zien wat het waard is en beter moeten voetballen als in de uitwedstrijd tegen Berkdijk. Trainer Larry van Ommen heeft er alle vertrouwen in en is er van overtuigd dat RWB tegen het in de winning mood zijnde Terheijden beter uit de voeten kan. Hulp van het thuispubliek kan RWB daarbij zeker gebruiken dus bij deze een oproep aan alle RWB-supporters om het eerste elftal te komen steunen.

Klik hier voor meer informatie over R.W.B.
Voor een ander artikel over R.W.B., klik hier.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Maak kennis met Steeds Hooger Dames 2

12 jaar geleden begonnen als de Trekkers bij RSV Antibarbari en beter bekend als Steeds Hooger Dames 2! In...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.