35+-heerjansdam

Zaterdag 5 september a.s. wordt op V.V. Heerjansdam het nieuwe 35+ voetbalseizoen op feestelijke wijze ingeluid d.m.v. een 35+ avondtoernooi.

Na de wedstrijd om de districtsbeker van VV Heerjansdam tegen Drechtstreek zal op het hoofdveld van de vereniging een sterk bezet 35+toernooi plaatsvinden met tien teams van o.a. ZVV Pelikaan, IFC, Rijsoord, sv Charlois, Smitshoek, VVGZ, Alblasserdam en VV Meeuwenplaat. Uiteraard strijden er ook een aantal 35+teams van V.V. Heerjansdam mee om de felbegeerde 35+ bokaal.

Voor, tijdens en na het toernooi zal het terrein rondom het hoofdveld voorzien zijn van muziek, eten & drinken. De derde helft is voor veel 35+ers immers een vereiste en een gezellige entourage wordt hiermee gegarandeerd. De eerste wedstrijdronde staat om 17.00 uur op het programma en de finale zal rond de klok van 20.00 uur gespeeld worden.

Twee weken later, op zaterdag 19 september, staat de eerste wedstrijdronde van het nieuwe 35+ voetbalseizoen op V.V. Heerjansdam op het programma.

Inschrijven voor de 35+competitie is nog steeds mogelijk tegen een zeer aantrekkelijk contributietarief voor seizoen 2020-2021. Profiteer hiervan nu het nog kan. Nieuwe teams en leden stromen gewoon in en nemen direct deel aan de competitie. Meer informatie en inschrijven via 35@vvheerjansdam.nl of op https://www.facebook.com/35plusvoetbal

Klik hier voor meer informatie over VV Heerjansdam
Voor meer artikelen van VV Heerjansdam klik hier