code-oranje

‘Het Nederlandse Voetbalinstituut’ Code Oranje en Het VoetbalJournaal gaan een samenwerking aan. De twee organisaties vinden elkaar in de liefde voor álle voetballers en zien kansen om elkaar te versterken.

Happy-point

Code Oranje is een professionele voetbalorganisatie voor jeugdspelers, maar dan wel voor álle jeugdspelers. Jongens en meisjes die een paar keer per week extra training willen volgen op hoog niveau. Of je nu profvoetballer wil worden of gewoon een paar uur per week extra wil voetballen: iedereen is welkom bij Code Oranje. De trainingen worden gegeven bij Baronie en zijn voor ieder kind vanaf 5 jaar oud. De jeugdopleiding helpt ook mee met school, voeding, fysiotherapie en begeleiding buiten het veld. Ze blijven ondertussen gewoon bij hun eigen club spelen. “Wij willen het hele amateurvoetbal in Breda en omgeving naar een hoger niveau tillen”, zo zegt oprichter Ischa Immers. Inmiddels lopen er ook al jeugdspelers van betaald voetbalclubs rond bij Code Oranje.

Het VoetbalJournaal kan Code Oranje helpen met het bereiken van de doelgroep. Code Oranje levert dan weer voetbaltechnische input voor Het VoetbalJournaal. “Het VoetbalJournaal wil het hele voetbal in onder andere Breda onder de aandacht brengen. Niet alleen de eerste elftallen, maar ook de lagere teams en jeugdploegen. Wij willen ook iedere jeugdspeler een goede opleiding gunnen”, zo laat Immers weten.

Klik hier voor meer informatie over Code Oranje