strijen-kleedkamer

Al geruime tijd wordt door mensen van de bouwcommissie en het bestuur van v.v. Strijen hard gewerkt aan het plan om nieuwe kleedkamers te realiseren. En hoewel het traject meer tijd in beslag heeft genomen dan verwacht en onderweg de nodige wijzigingen zijn doorgevoerd zijn wij blij om te kunnen melden dat de vernieuwbouw definitief doorgaat!

swapphone 1

De vernieuwbouw zal worden uitgevoerd door P&G Hooghwerff en de installaties worden verzorgd door Van Rennes Elektro- & Installatietechniek. Voor de afbouw is CMI verantwoordelijk.

Impact Corona
Zoals bij vrijwel alles heeft Corona ook een behoorlijke impact gehad op het proces rondom de vernieuwbouw van de kleedkamers. Niet zozeer als het gaat om de voorbereidingen vanuit de bouwcommissie, maar meer in de wijze waarop wij onze leden konden informeren. Graag hadden wij een bijeenkomst in de kantine georganiseerd om de plannen en impressies met iedereen te delen, maar dat stonden de Corona maatregelen helaas niet toe.

Sfeerimpressies
Om een beeld te schetsen van hoe de nieuwe kleedkamer eruit komen te zien laten we hier een aantal sfeerimpressies zien.

Klik hier voor meer informatie over VV Strijen
Voor meer artikelen van VV Strijen klik hier