kozakkenboys-thomas

Thomas Marijnissen is per direct Kozak. Marijnissen tekent een contract tot de zomer van 2022 in Werkendam. Hij speelde afgelopen seizoen voor RKSV Halsteren. Aanvankelijk zou hij naar ASWH gaan, maar heeft uiteindelijk toch voor Kozakken Boys gekozen. Daarentegen vertrekt Collin de Kok, hij keert terug naar Hardinxveld.

Happy-point

Marijnissen (21) doorliep de jeugdopleiding van NAC Breda en kwam uiteindelijk tot één wedstrijd in het eerste. Na RKSV Rood-Wit en Zwarte Leeuw (België) streek de 21-jarige Bredanaar in 2019 neer bij zondag hoofdklasser RKSV Halsteren. In dertien duels scoorde hij acht goals.

‘Thomas is een aanvallend ingestelde speler die zowel op het middenveld als aan de buitenkanten goed uit de voeten kan’, aldus trainer Rick Adjei. ‘Het is een jonge speler met veel potentie. Hij stond al enige tijd bij mij op de radar en ik ben blij dat hij nu aansluit’. Dinsdagavond speelde Marijnissen al mee bij het oefenduel op bezoek bij DOVO, waar hij een schitterende goal maakte.

Daartegenover staat het vertrek van Collin de Kok (19). ‘Collin heeft een slopende blessure achter de rug. Hij heeft het talent, maar hij wil graag het plezier in het voetbal weer terugvinden bij VV Hardinxveld. Dat gunnen we hem natuurlijk van harte.’

Selectie Kozakken Boys 2020/21: Richard Arends, Nils den Hartog, Wouter Korteweg, Sven van Ingen, Frenk Keukens, Norichio Nieveld, Jeffrey van Nuland, Stephen Warmolts, Kaj Ramsteijn, Royston Drenthe, Leon Bot, Nizar Mekkaoui, Yassin Ouja, Jeffrey Rijsdijk, Mark Veenhoven, Gwaeron Stout, Thomas Marijnissen, Tarik Fagrach, Johnny Lommers, Kay Tejan, Teije ten Den.

Bron

Klik hier voor meer informatie over Kozakken Boys
Voor meer artikelen van Kozakken Boys klik hier