Afgelopen donderdag 27 augustus was het zo ver, maar liefst 23 kinderen in de leeftijd van 5 & 6 jaar wachtten hier al weken op. Voor het eerst samen trainen met vriendjes, vriendinnetjes en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes bij hun nieuwe vereniging, VV Oosterhout.Trainers, Patrick, Willem en Ruud waren er in elk geval goed op voorbereid. Ruim voor zes uur stonden de oefeningen al klaar voor de enthousiaste jonge kinderen. De training zelf verliep zoals gepland en vooral met veel enthousiasme.

HappyPoint_desinfectie

Zaterdag 29 augustus om 9:30 uur stond de tweede training voor deze groep jonge kinderen op het programma.|
Hier werd gewerkt aan dribbelen in allerlei spelvormen en daarna werd gestart aan de interne competitie, die zoals elke zaterdag op het programma staat bij VV Oosterhout. Na de training op zaterdag werden ouders en kinderen door coördinator Viola uitgenodigd voor een kennismaking met VV Oosterhout. Viola heeft zichzelf daar als aanspreekpunt voorgesteld aan de ouders.

Hoofdtrainer Ruud heeft daarna uitgelegd waar het bij VV Oosterhout om draait, in de visie van “met plezier presteren”. De vereniging is van mening dat het ontwikkelen van spelers begint met een enthousiaste setting waardoor de jonge kinderen met plezier naar de vereniging komen. Vanuit deze basis wordt er met de kinderen gewerkt aan basisvaardigheden als passen, dribbelen, passeren en uiteraard worden er partijvormen gespeeld. Deze leidraad zal het gehele seizoen terugkomen in de trainingen en onderlinge wedstrijden.

Vanaf oktober zal VV Oosterhout JO7 starten met het spelen van wedstrijden tegen leeftijdsgenoten van andere verenigingen in de regio. Op deze manier maken de jongens en meisjes kennis met de ervaring van het spelen van “echte” wedstrijden. Zeer goed voor de ontwikkeling van de jonge kinderen. Heb je ook interesse om jezelf aan te sluiten bij VV Oosterhout? Meld je dan bij VV Oosterhout via jeugd@vvoosterhout.nl

De vereniging werkt met een duidelijk plan dat ervoor zorgt dat iedereen op zijn of haar eigen niveau met plezier kan presteren. Daarnaast organiseert de vereniging diverse andere activiteiten voor haar jeugdopleiding om het plezier en de onderlinge sfeer tussen de kinderen aan te wakkeren. Denk hierbij aan, sinterklaasviering, Halloween spooktocht, carnavalsviering, FIFA-toernooi en vele andere activiteiten.

Hopelijk zien we je en je vader en/of moeder snel bij VV Oosterhout, op het prachtige sportpark De Contreie.

Klik hier voor meer informatie over VV Oosterhout
Voor meer artikelen van VV Oosterhout klik hier