monster-sponsors

Normaal is bovenstaande kop misschien al een mooi resultaat, in het nieuwe normaal mag dit gerust een fenomenaal feit worden genoemd. Kijk hier voor de foto’s van deze happening. Het Corona virus heeft nadrukkelijk zijn bizarre invloed gehad op ons verenigingsleven, onze bronnen van inkomsten en zeker ook op de bedrijfsvoering van al onze sponsors.

swapphone 1

Met het sluiten van deze overeenkomsten laten de ondertekenaars in ieder geval zien genoeg vertrouwen in elkaar en in de toekomst te hebben. Voor ons Sportclub Monster betekent het dat er continuïteit geboden wordt  in het prestatievoetbal.

Het COVID 19 virus had voor de verandering een positieve invloed op de setting van afgelopen dinsdag. Op veld 1 was een serieuze aanvang gemaakt met een camping. Caravan met luifel, velerlei klapstoeltjes bezet door vakantie vierende voetballers en technische staf van onze selectie verzorgden het decor waarin onze hoofdsponsors Looije Verpakkingen, Jumbo Nico Paardekooper en Hecmar hun sponsorcontract met respectievelijk 5 jaar, 3 jaar en 3 jaar verlengden. In het geval met Looije Verpakkingen is daar ook nog een optie voor nog eens 5 jaar overeengekomen. Toekomstig beoogd deeltijd voorzitter Erik de Borst sprak in zijn rol van campingbeheerder de gasten toe en legde de gang van zaken uit. Daarna gaf hij de microfoon aan ondergetekende die namens de sponsorcommissie het ondertekenen verbaal begeleidde.

Op de foto’s bent u getuige van een leuke impressie  van het gebeuren. Nico Paardekooper van Jumbo beet de spits af met ondertekenen. Niet alleen legden we hier vast dat de naam Jumbo op de kleding van onze selectie en reclameborden  te zien is, ook ons familietoernooi gaat nu de naam van Jumbo dragen. Een win win voor het familiegevoel in de Monsterse samenleving.

Daarna was Hecmar aan de beurt. Hecmar werd vertegenwoordigd door Ferdi van de Arend en Martijn Bentvelzen. Niet alleen staat de naam Hecmar op de kleding van onze selectie en reclameborden, we constateren  al een aantal lustrum dat Ferdi en Martijn zich persoonlijk inzetten voor het wel en wee van onze club.

De laatste maar niet de minste ondertekenaar was Looije Verpakkingen. Dit werd gedaan door Piet Looije, een clubman in hart en nieren. Een oude bekende voetballer Patrick Johler, inmiddels schoonzoon van Piet, zorgde hier voor morele ondersteuning. Piet ziet het de komende 5 jaar en misschien wel de komende 10 jaar helemaal zitten met Sportclub Monster. Naast reclameborden en kledingreclame staat de naam van zijn bedrijf ook op ons clubhuis en op veld 3. Piet ziet graag dat zijn sponsorgeld de teamgeest en sportieve prestaties binnen onze club ten goede komt.

Het hoeft verder geen betoog dat hier vooral de penningmeester de morele winnaar is. Niet omdat hij dat voor zijn verenigingsfunctie zo belangrijk vindt maar vooral omdat we met zijn allen een sportclub zijn en er dus nu een groot aantal nare scenario’s weer minder vanzelfsprekend zijn.

Bron

Klik hier voor meer informatie over Sportclub Monster
Voor meer artikelen van Sportclub Monster klik hier